Salsa camp efterår

Salsa Camp Weekend

 

Intensivt salsa weekend i efteråret (2017) på Langebæk Kursus og Retreat Center tæt ved havet

Det er 12. gang vi afholder salsa camp i år. Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker!

Kom og lær’ at danse eller få en masse inspiration, hvis du danser i forvejen. Få en dejlig hyggelig salsaweekend, og lær nye mennesker at kende.

Salsa er kommet for at blive, og når du først har prøvet det, bliver du helt bidt af det. Alle kan deltage både singler og par. Vi har undervisning for let øvede, øvede og meget øvede.

Vi er vant til at holde salsa camp om sommeren, og i år har vi med stor succes været på Langebæk Kursus og Retreat Center, i stedet for på Rødkilde Teaterhøjskole, hvor vi plejer at være. Da de er i gang med at renovere. Langebæk Kursus og Retreat Center er et meget smukt og lækkert sted. Læs mere om stedet på www.kursusogretreat.dk.

Fredag d. 17. nov. - søndag d. 19. nov. (let øvede og øvede)

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

 

Ophold

Vores camp fungerer lidt lige som på en højskole, bare uden alt det kedelige, så den kan ses som en slags Salsa højskole

Der kommer til at være max 40 pladser i alt. Fordelt på 30 pladser i selve huset på dobbeltværelser, trippelværelser, og 4-mands værelser, samt når vi har fyldt op på Langebæk, mulighed for at komme til at bo på værelser på godset som ligger 2 min. gang derfra.                     Vi laver  altid hold inddeling, på forskellige niveauer, undervisningen forgår i to dansesal i huset. Det også muligt kun at deltage på kurset og være dag/eftermiddag/aftenkursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på kursus stedet. Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Se programmet for hele ugen længere nede.

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camps.

Der er 4 1/2 times daglig undervisning, fordelt over to omgange på dagen.

Undervisningen

Første dag bliver alle delt op i 2 grupper, efter niveau.

Undervisningen er meget intensiv, med max 15-20 deltagere på hvert hold. Det gør også, at læreren kan give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed og har tid til at hjælpe og rette alle deltagerne, så alle får lært en masse.
 
Du vil på kurset ud over Salsa, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Cha Cha Cha, Son og Rumba. Disse danse bliver kun danset om eftermiddagen, om formiddagen bliver der udelukkende undervist i Salsa.

Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværk, om ikke Salsa camp er noget for dem. Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle får løbende danset med en masse forskellige.

Vores underviser har altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne på campen denne gang er: Saul Perez Valdes, Yaima Viera Palli og Yunier Oviedo Robertson. Hjælpelærer: Rey og Henri.

 
Priser på ophold og kursus kan du se her 
 

Program

Fredag aften er der ankomst

Alle ankommer til skolen mellem kl. 18:00-20:00

Der er aftensmad fra kl. 20:00-20:30

Kl. 20:30 - 21:00 Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00 Salsadans (her bliver alle vejledet til hvilket niveau, de skal danse på i ugens løb)

Program lørdag 

08:00 - 09:00 Morgenmad

09:00 - 09:15 Morgenmøde (i salen)

09:15 - 12:15 Undervisning

12:30 - 13:30 Frokost

13:30 - 16:00 Fritid og afslapning

16:00 - 17:30 Undervisning 

19:30 - 21:00 Festmiddag. Velkomstdrink kl. 19.00.

21:00 - 02:00 Afslutningsfest. (Dette er et åbent arrangement, hvor jeres venner, familie og lokale beboere også kan deltage. Se under priser og tilmelding, det er også muligt at overnatte).

Der er en stor pause midt på dagen, så man har tid til at slappe af, tage på stranden, eller tage ind til byen.

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver et salsadiskotek, så alle kan træne det, som de har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig billig bar og tager Mobile Pay.

Søndag er afrejsedagen

09:00 - 10:30 Morgenmad/ brunch

10:30 - 12:30 Undervisning

13:00 - 13:30 Frokost

13:30 - 14:00: Tjek ud fra værelserne

Vigtig info: Ligesom alle de foregående år, vil vi bede alle at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder).

Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede.

Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, hvor man kan låse.

Disse bade benyttes også af dem, der bor i telte.

Adressen: Langebæk Kursus & Retreat Center, Petersgaard Alle 2, 4772 Langebæk

Ankomst søndag mellem kl. 18.00-19.30. Når du ankommer skal du henvende dig i spisesalen, hvor du får anvist dit værelse.

Tilmelding og priser finder du her

OBS: hvis tilmeldingen sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS til +45 20 98 74 77.