Betaling og lokaler | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Betaling og lokaler

Priserne her er vedr. de faste ugehold.
 
Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser, super dygtige instruktører og en dejlig afslappet stemning på alle hold.

Betaling for vores voksenhold

Vores voksenhold koster det der svarer til 60 kr. per gang. På vores voksenhold binder du dig for en periode ad gangen. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode. Du kan tilmelde dig når du vil, også selvom holdet er startet. Vi har periodestart 5 gange om året, læs mere om vores perioder her

Læs mere om vores betingelser her

Betaling for vores børnehold

Vores børnehold koster 120-240 kr. om måneden, alt efter længden på holdet. Hvis du som barn starter midt i en måned, betaler du kun for de resterende uger i den måned. I udgangspunktet binder man sig fra start på holdet og indtil sæsonafslutning. Vores sæsoner løber fra januar til juni og fra august til december.

Vores månedspriser for børn svarer til nedenstående priser pr. uge og deres tages ikke højde for helligdage: 

- Børnehold (30 min.): 30 kr. pr gang

- Børnehold (40 min.): 40 kr. pr gang

- Børnehold (45 min.): 45 kr. pr gang

- Børnehold (50 min.): 50 kr. pr gang

Første gang du tilmelder dig et af vores hold, skal du oprette et medlemsskab i vores forening. Et medlemsskab koster 100 kr. og engangsbeløbet bliver automatisk lagt oven i holdets pris, når du tilmelder dig første gang. Medlemskabet gælder indtil årsskiftet.

Man afmeldes automatisk én gang om året, efter vores sommerafslutning. Ønsker man at fortsætte på ens dansehold herefter, skal man huske selv at tilmelde sig holdet igen.

Søskenderabat: Har du to eller flere børn, som du tilmelder samtidig, så kan du sende os en mail lige efterfølgende, så får du 200 kr. i søskenderabat pr. sæson, retur på din konto.

Opsigelse af abonnement: Når man tilmelder sig et børnehold, binder man sig som min. til 3 fulde måneder. Ønsker man at afmelde ens barn fra dans i løbet af sæsonerne, er det muligt at opsige ens abonnement tre gange om året: 1. februar, 1. april og 1. november. Man skal sende en mail til info@elstudio.dk senest 2 uger inden den gældende dato. 

Læs mere om vores betingelser her

Lokaler

Da vi har mange hold, foregår danse undervisningen i lokaler på Nørrebro (lokalerne ligger meget tæt på hinanden), Vesterbro, Østerbro, samt indre by og på Christianshavn (Holmen):

Dansesalen i Blågårdsgade
Adresse: Blågårdsgade 37, stuen ud til gaden, 2200 Kbh. N
(Lokale uden bad)

Dansesalen i Blågårdsgade

Dansesalen i Korsgadehallen 
Adresse: Korsgade 29, 2200 Kbh. N
(Lokale med bad) 

korsgadehallen
 
Dansesalen i Støberiet
Adresse: Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal, 2200 Kbh. N
(Lokale uden bad)
 
Dansesalen i Støberiet

Danselokalerne 308 og 409, på Kapelvej
Adresse: Kapelvej 44, Danselokalerne på 1. og 2. sal, 2200 Kbh. N - Indgang på højre side.
(Lokaler uden bad)


For at komme ind skal man bruge sit gule sygesikringskort og holde det under stregkoden (Virker kun for borgere i Københavns Kommune). Virker det ikke, så ring på klokken.

Danselokalerne 308 og 409, på Kapelvej

Dansesalen i baggården, på Kapelvej  

Adresse: Kapelvej 44 ("Dansesalen" ligger ude i gården, bag om forhuset), 2200 Kbh. N

(Lokale med bad)

For at komme ind skal man bruge sit gule sygesikringskort og holde det under stregkoden (Virker kun for borgere i Københavns Kommune)

 
Dansesalen i baggården, på Kapelvej

Dansesalen på Guldberg Skole
Adresse: Guldbergsgade 99, 1. sal
(Lokale uden bad)

Guldbergskole

Den Classenske Legatskole
Adresse: Vester Voldgade 98, 1552 København

Når du står foran bygningen, skal du ind ad den lille røde dør til højre side. Du skal ind i gården og ind gennem glasdøren, ned ad trapperne, og til venstre. Er døren låst, så tryk 6755*. 

DenClassenskeLegatskole_dans

 

Helgasalen i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Adresse: Lyrskovgade 4, 1. sal, Helgasalen, 1758 København V

(Lokale uden bad)

 

Helgasalen i Vesterbro Bibliotek og KulturhusMultisalen i Hal C

Adresse: Hal C, Arsenalvej 6, 1. sal, 1436 Kbh. K

(Lokale med bad)

 
Multisalen i Hal C

Dansesalen/Tumlesalen på Vibenshus Skole

Adresse: Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 Kbh. Ø

(Lokale uden bad)

 
Dansesalen på Vibenshus Skole
 
Guide til at finde lokale på Vibenshus Skole:
 
Når man er kommet ind af hoveddøren fra Kertemindegade, går man øjeblikkeligt til venstre forbi nogle høje borde og bænke.
Når man er ved at gå ind i væggen, går man til højre (man har ikke andre muligheder). Her går man ned ad en smal gang, indtil man kommer til en (formentlig lukket) dør forenden, der er sat lidt skråt i væggen. Gå igennem døren og ud til trappen, der fører ned i kælderen.
 
Når man er kommet ned af kældertrappen, går man til højre ind ad endnu en dør. Man passerer nogle toiletter på højre hånd, indtil man på højre hånd efter toiletterne ser en hvid dør med et lille vindue ved siden af. Gå igennem døren og ned for enden af gangen - der er døren ind til "Tumlesalen" med blåt gulv.

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere