Medlemskab

Medlemskab 2018

 

Som medlem hos ElStudio får du:
  • 20 % rabat på alle workshops 
  • 20 % rabat på alle privattimer 
  • Fri entré med 3 ledsagere til vores sommerafslutning og juleafslutning for børn og en ledsager for dem som går på voksenhold.
  • Som nyt medlem får du en flot T-shirt med skolens logo, som bliver udleveret ved årets juleafslutning.
  • Et nyhedsbrev fra os ca. hver 14. dag med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.
Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort. 
 

Medlemskontingent 2018 

 
Da vi er en forening, skal alle, som går fast til dans på et ugehold hos os, betale et lille årligt medlemskontingent.

Dette kontingent følger kalenderåret og ligger i 2018 på kun 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig.

(Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris, når du tilmelder dig første gang. Medlemskabet gælder til slutningen af året, og udløber af sig selv automatisk, hvis du ikke gentilmelder dig i 2019.)

Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dette medlemskontingent, så læs mere her
 

Sygdom  

I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet sit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer. 

Holdskift

I tilfælde af, at et hold ikke kommer at stå, kan man ikke få refunderet for holdet. Men du kan skifte til et andet hold.

Man kan godt skifte hold midt i en periode, hvis der er lige så mange uger tilbage, som du har betalt for. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.
 

Udmeldelse fra voksenhold 

Hvis man ikke ønsker at fortsætte hos ElStudio, skal man blot undlade at forny sit medlemskab/holdtilmelding. Medlemskabet udløber automatisk d. 31. december 2018, så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.

Udmeldelse fra børneholdene (abonnement)
 
Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, med det gældende opsigelsesvarsel. Tilmeldingen på holdet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned. Ved opsigelse af din tilmelding skal du sende en mail og oplyse: Fornavn og Efternavn på dit barn. Når du får en mail retur fra os, er opsigelsesvarsel gældende.
 
Selve medlemskabet udløber af sig selv automatisk d. 31. december 2018 (ligesom på voksenholdene), så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.