Tilmelding til flere hold

Tilmelding til flere hold

 

Hos ElStudio er vi VILDE med vores medlemmer, og opfordrer altid til at man kan gå flere gange om ugen, så man får mest muligt ud af træningen. Det giver større succes og motivation.

Vi praler ikke med lækre fancy lokaler. Til gengæld har vi nogle af byens bedste instruktører, inden for de forskellige stilarter, som brænder for dans og formår at videregive sin kunnen gennem sjov og inspirerende danseundervisning.
 
Der er en fantastisk afslappet stemning på alle danse hold, hvor du kan få lov til at være DIG, og har mulighed for udvikling i dit eget tempo. Du kan selv bestemme, om du vil tilmelde dig ét eller flere hold om ugen. Vi har mange forskellige stilarter at vælge i mellem:

Cubansk Salsa, Bachata, Standard-Latin, Brasiliansk Samba, Baile Funk, Lady Styling Salsa, Rumba og Afro-Cubansk, Cuban Moves, Dancehall, Twerk, Reggaetón, Dance & Sweat, DanceMix, Burlesque, Jazz og Moderne, Streetdance, Hip Hop, Afro Beats, Mavedans, og MGP-dans, MTV-dans, Breakdance og Rytmisk Dans for børn og mange flere... 

Tilmelding til 2, eller 3 hold

 

Hvis du vil gå på to, eller flere hold, så skal du bare tilmelde dig de pågældende hold, og skrive en mail til os, så får du en rabat på 100 kr. refunderet på din konto (Ikke per hold, men i alt).
 

Tilmelding til 4 hold, eller flere

 

Hvis du vil gå på 4 hold, eller flere, skal du købe ubegrænset træning via nedenstående link. Når du tilmelder dig ubegrænset træning, skal du efterfølgende sende os en mail med hvilke hold du vil på, så tilføjer vi dig manuelt til deltagerlisten på de pågældende hold.
   
Spar 280 kr. eller mere i C-perioden  
 
Ubegrænset træningStart - SlutPrisTilmeld
9 ugers træning på sommerhold (for voksne)
25. juni - 24. august
Nu kun: 1700 kr
r         

Om perioderne/betaling

Vi har 5 perioder på et år: A, B og C- perioden inden sommerferien, og D og E-perioden efter sommerferien. Som noget nyt i 2018 har vi fået et sommerprogram til dem der vil danse i løbet af sommeren, se her.
På vores voksenhold har vi rate/periode-betaling. Du vælger selv, om du vil fortsætte på holdet og tilmelde dig den næste periode.
På vores børnehold har vi abonnementsbetaling, så man ikke behøver huske at gentilmelde sig efter hver periode. Læs mere her.

Perioder:

 • Periode A: Uge 3-9 (6 uger)
 • Periode B: Uge 10-17 (7 uger)
 • Periode C: Uge 18-24 (7 uger)
 • Sommerhold: Uge 25-34 (10 uger)
 • Periode D: Uge 35-42 (8 uger)
 • Periode E: Uge 43-50 (8 uger)

Sådan tilmelder du dig

Du skal oprette en profil, ved at klikke ud for det antal hold, og den periode du vil tilmeldes. Medlemskontingentet er automatisk lagt oven i holdets pris.

Opret en profil med medlemmets:

 • Navn
 • Fødselsdato (skal være korrekt. Hvis det er et barn man tilmelder, skal det være barnets navn og fødselsdato der står på.)
 • Adresse
 • Email-adresse
 • Mobilnummer

Efter oprettelse er du automatisk logget ind med din nye profil. Du modtager så en mail med login og password til den mailadresse, der er tastet.

Opnå rabat

 • Ved tilmelding til flere hold gives der rabat, hvis du tilmelder dig en periode af 7 eller 8 uger. Du kan også tilmelde dig ubegrænset træning. Når du har betalt, skal du sende os en mail med hvilke hold du ønsker, så sætter vi dig manuelt på deltagerlisten.
 • Dans gratis hos os. Er i en gruppe på 5 som tilmelder sig sammen og aldrig har gået hos os før, får den ene af jer penge retur for selve holdet, hvis i skriver en mail med jeres navne. Tilbuddet gælder også, hvis det er en tidligere elev, som har 4 nye venner med og alle tilmelder sig samme hold. Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

Har du nogle form for problemer i forhold til tilmelding, så skriv endelig på info@elstudio.dk eller ring +45 20 98 74 77.