Danseevents

Danseevents

 
Dans privattimer - Dans til privatfester - Dans til danseevents - Dans til firmaevents - Dans til børnefødselsdage
 
 


Dans i København og omegn til jeres event - for både små og store grupper

Vi tilbyder dans til alle slags events. Lokalerne er beliggende på Nørrebro, Islands Brygge og i City (ved Hovedbanegården). Vi kan også komme ud til Jer, så er det eneste I skal sørge for er et musikanlæg, hvortil vores underviser kan tilslutte sin mobil.

Et danse event skal først og fremmest være sjovt. Med os kan I fx få en times sjov og festlig danseoplevelse/undervisning af vores fantastiske instruktører. Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber.

Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage. 
 
Skal man skåle engang imellem er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;) 
 
Se lokaler her og priser her
 

Vi skræddersyr eventen så det passer bedst til Jeres behov 

Alt efter hvor mange deltagere I er, kan vi sammentætte et program der passer lige til det, I ønsker.

Vi kan også komme ud til jer. Det eneste I skal sørge for er et musikanlæg, hvortil vores underviser kan tilslutte sin IPod/ MP3 eller lign.

Vi tilbyder danseundervisning i følgende stilarter:

Twerk, Dancehall, Salsa, Bachata, Disco, Funk, Hip Hop, Breakdance, MTV Dans, Showdance, Stripfitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Vild Med Dans, Standard/Latin, Pardans, Bollywood, Afro Dans, Tango, Samba, Flamenco, Reggaetón, Rumba, LatinMix, RetroMix, DanceMix mm.

Til Børn: Dancehall, MTV dans, MGP dans, Disco, Showdance, Breakdance og Rytmisk Dans 

Danseshow

Vi kan også tilbyde jer et show enten før eller efter undervisningen. Priserne er i forhold til antal af dansere - skriv til os og hør nærmere. 

Har i særønsker, skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke Jer.

 
 
Kontakt os på +45 20 98 74 77, eller send os en mail på info@elstudio.dk for et uforpligtende tilbud
 
 
Se lokaler her. Se priser her
 

Booking

 
Vi har gjort det nemt for Jer. Send os en Booking forespørgsel via denne formular.
 
Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.
 
Regn med, at der godt kan gå en halv dag inden du får svar. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker modtager I en bookingbekræftelse på mail med alle informationer, samt et link, hvor I skal gå ind og betale senest 8 dage efter I har booket. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Efter modtagelse af kvittering er bookingen er bindende for begge parter.

 
Vigtig praktisk info:
  • Til danseevents hos Jer: Vores instruktører kommer selv med al den musik de skal bruge. I skal bare sørge for et musikanlæg med AUX-kabel, hvor instruktøren kan tilslutte sin IPhone eller lignende. 
  • Hvis I er en stor gruppe, skal I overveje at opsætte et podie af en slags, hvor vores underviser kan stå, så alle kan se, hvad der foregår.
  • I er meget velkomne til efterfølgende at skrive en kommentar om jeres danseoplevelse på vores Facebook-side og evt. lægge et billede op.
  • Skulle I efterfølgende have lyst til at gå til dans hos os, så se vores holdprogram på hjemmesiden. Der er mange forskellige hold at vælge imellem.