Koncert billetter

Koncertbilletter 

 
Her kan du købe koncertbilletter til Maykel Blanco d. 29. sep. og Manolito y su Trabuco d. 27. okt.
 

Maykel Blanco y su Salsa Mayor (fra Cuba) 
 
 

Lørdag d. 29. september - i DR Koncerthuset

Det et af de helt store navne på Timba scenen i dag. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn. Når det store 15 mand orkester indtager scenen i koncerthuset, bliver det umuligt at stå stille. Hans musik kommer lige fra hjerte og en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

Den kun 37 årige Maikel Blanco, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer – Sin første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han sammen med hjælp fra den kende højdespringer Javier Sotomayor, hans nuværende gruppe "Salsa Mayor" . Maykel Blanco har været med til at fornyet den cubansk songo og timba.

Kl. 19.30-03.00. Entrepris 350 kr. Køb billet her (sender videre til Billetlugen). Se Facebook begivenheden her.

Kom og oplev et af de helt store cubanske navne i DR Koncerthuset. Dørene åbner kl. 19.30. Inden koncerten fra kl. 20:00-21:00 vil der være intro salsa undervisning med ElStudio og Cubakultur. 

Kom og spis med på Club Mambo kl. 18.00 
Vi spiser en dejlig middag, og tager afsted omkring kl. 20.00 sammen til koncerten. Tilmeld dig ved at sende en mail til info@elstudio.dk senest to dage før.

Afterparty på Club Mambo fra kl. 23.30

Efter koncerten holder vi stor Latin afterparty på Club Mambo
 
 
Manolito Simonet y su Trabuco (fra Cuba)
 
 
Lørdag d. 27. oktober - på Søpavillonen

De er på Europa turne i forbindelse med deres 25th Anniversary

Manolito y su Trabuco's musik er meget velkendt i den Danske salsaverden. Der går ikke en aften på et salsatek rundt omkring i landet, hvor der ikke bliver spillet et af deres fantastiske numre, og dansegulvet fyldes med det samme.

De etablerede altid en uimodståelig kontakt med publikum, der altid dansende og begejstret, få en omgang fra heftig timba til blød salsa og son. Manolito Simonet har spillet piano lige fra han kunne går og er blandt Cubas mest anerkendte, komponister, arrangører og producenter.

Døre: kl. 21:00. Inden koncerten fra kl. 21:30-22:00 vil der være intro salsa undervisning og animation med ElStudio og Cubakultur

Koncertstart: kl. 22:00. Entre pris 350 kr. Køb billet her (Man skal oprette en hurtig profil for at købe)

Se Facebook begivenheden her.
 
Efter koncerten holder vi stor afterparty på Søpavillonen til kl. 03.00. Adresse: Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, 1369 Kbh K
 
Denne koncert sker i samarbejde med ElStudio og Cubakultur