Koncert billetter

Koncertbilletter 

 

Her kan du købe koncertbilletter til Manolito y su Trabuco d. 27. oktober på Søpavillonen. 

 

 
 
 
--- Du har tre muligheder for at købe billet ----

- Køb hos ElStudio: 350 kr. her (du skal oprette en hurtig profil for at købe. Man skal ind og købe en billet ad gangen)

- Køb hos Billetto: 350 kr. plus 30 kr. gebyr her

- Køb i døren: 400 kr.
 
Rabat tilbud! køber man 4 billetter, kan man få en gratis, ved at sende os en mail info@elstudio.dk, så skriver vi personen på en liste som ligger i døren ved ankomst.  
 

Manolito y su Trabuco's musik er meget velkendt i den Danske salsaverden. Der går ikke en aften på et salsatek rundt omkring i landet, hvor der ikke bliver spillet et af deres fantastiske numre, og dansegulvet fyldes med det samme.

 
De er på Europa turne i forbindelse med deres 25th Anniversary 

De etablerede altid en uimodståelig kontakt med publikum, der altid dansende og begejstret, få en omgang fra heftig timba til blød salsa og son. Manolito Simonet har spillet piano lige fra han kunne går og er blandt Cubas mest anerkendte, komponister, arrangører og producenter.

Døre: kl. 21:00. Inden koncerten fra kl. 21:30-22:00 vil der være intro salsa undervisning og animation med ElStudio og Cubakultur

Koncertstart: kl. 22:00. Entré pris 350 kr. Se Facebook begivenheden her.

 
 
Efter koncerten holder vi stor afterparty på Søpavillonen til kl. 03.00
 
Adresse: Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, 1369 Kbh K
 
Denne koncern er arrangeret af ElStudio og Cubakultur

*Bemærk at der af arrangøren bliver taget billeder og video under koncerten, som efterfølgende bliver lagt på de sociale medier