Udtalelser fra polterabender

Udtalelser fra tidligere polterabender

Her kan du læse et lille udpluk af udtalelser fra tidligere polterabenddeltagere.

 
Vi var virkelig glade for eventet. Underviseren var simpelthen så god, og gjorde det rigtig sjovt. Vi griner stadig. Virkelig godt polterabend indslag

Der var ingen forstyrrelser eller forsinkelser og tror vi fik oplyst det hele bagefter, jeg skulle løbe lidt hurtigt, og gøre klar til næste post, så hørte ikke det hele tid sidst.

Men vi var rigtig glade og tilfredse og vil bestemt anbefale jer!

Vh Ane, (om Twerk, med Sam)


Vi var så glade for det hele, - det var et rigtig vellykket arrangement.´, og rigtig sjovt at prøve at danske bollywooddans. God instruktør og undervisning, vi blev oplyst om den gratis prøvetime, der blev delt flyers ud og alt var godt.

Mvh Stine (om Bollywood, med Vijaya)

 

Vi var veldig fornøyd alle sammen :) Undervisningen og instruktøren var perfekt!

Bjarte (om Hip Hop, med Xenia)

 

Underviseren var super sød og dygtig. Hun informeret os om alt, og alt gik som det skulle. Tak for en god oplevelse.

Hilsen Jasmina (Om Twerk, med Sam)

 

Alt var i skønneste orden, og kan kun sige JA til det hele :) Vi havde en sjov oplevelse!!

Camilla (om Twerk, med Mikaela)


Hun var fantastisk og gjorde alt det hun skulle. Tak for det

Sophie (Om Twerk, med Nancy)


Det var en fantastisk oplevelse!
Over al forventning, stemningen var i top, niveauet perfekt justeret og bruden havde uden tvivl en fest! Vi var virkelig glade for både instruktøren selv og hendes undervisning. Alt var som det skulle være!

Tak!

/Ditte (om Twerk, med Agi)

 

Vi var 9 piger til 1 times twerkning lørdag d. 16 juni kl. 16, i forbindelse med en af pigerne snart skal giftes og at vi derfor holdte polterabend for hende.

Jeg vil bare lige takke Jer for at have reddet en del af vores dag, da et andet event blev aflyst aften før! KÆMPE hjælp, så derfor får I selvfølgelig også lidt respons fra os :)

Alle pigerne havde en fest. Vi synes det var mega sjovt, udfordrende og faktisk også lidt hårdt ;) Instruktøren var rigtig god til at få os allesammen med, til at forklare og vise, og vigtigst af alt, så var hun rigtig god til at få at til at føle os trygge og deraf få os til at slappe af. Great personality, og en masse humor fra intruktøren også. Thumbs up herfra!

Sara (Om Twerk, med Sam)

 

Ville bare skrive og sige at vi var meget begejstrede for vores arrangement i lørdags, vi blev undervist i disco på kapel vej.

Underviseren var rigtig sød, dygtig og formåede at få os alle til at have det rigtig sjovt.

Stor ros herfra

Mvh Ulla (Om Disco, med Simone)


Vi var saa glade for vores instruktoer. Hun fangede humoren fra gruppen med det samme og gav en fantastisk og sjov time hvor vi laerte noget og uden at det blev for selvhoejtideligt.

Al logistik og info fungerede super og alle fik flyers efter timen. Tusind tak for en dejlig event.

Mange hilsener, Camilla (Om Twerk, med Daniela)


Vi havde en super god eftermiddag i studiet på Kapelvej. Vi havde en fantastisk god instruktør (Simone), som havde en god energi, og sørgede for at alle kunne være med. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Simone havde en fantastisk energi og spillede en masse gode 90’er numre – præcis som vi havde bedt om. Rutinen var på et passende niveau, så alle kunne være med.

Mvh. Trine (Om 90'er Showdance, med Simone)

Instruktøren var super god!
 
Pernille (om Twerk, med Camila)
 

Vi var meget tilfredse, meget meget sød og behagelig danser og i øvrigt også tålmodig.

Hanne (om 80’er dans med Mariah)