Yogahold | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Yogahold

Afvent Yoga program og skriv gerne til os på info@elstudio.dk, hvis du er interesseret i at gå på et yogahold hos os. 

Det er meget nemt at tilmelde sig og det koster hvad der svarer til 60 kr. per hold om ugen, at gå fast til dans eller yoga hos os. Du kan tilmelde dig uanset om perioden er begyndt eller ej. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode.

Vi har 5 perioder på et år: A, B og C-periode løber fra årsskifte til sommerferien og D og E-perioden løber august og frem til årsskiftet. Ved hver periodestart starter der nye hold op, men du behøver ikke vente til en ny periode for at starte - hos os kan du starte lige når du vil.

Dynamic Vinyasa Yoga

Dynamic Vinyasa Yoga er en stil, der er karakteriseret ved at linke en position til en anden og fokusere på overgangene, og kombinerer vejrtrækning med bevægelse. Det kaldes også Yoga Flow for sin kvalitet af at følge mønsteret og dermed opnå, udover balancen, optimal fysisk og mental præstation. I sin essens handler det om at træne sindet til at leve her og nu, gennem disciplin af kroppen og åndekontrol. Det er et dynamisk hold, som er ideelt til at øge energien om morgenen.

Yoga ElStudio

Holdtilmelding

Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.

Holdprogram

Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere