Yogahold | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Yogahold

Afvent Yoga program og skriv gerne til os på info@elstudio.dk, hvis du er interesseret i at gå på et yogahold hos os. 

Det er meget nemt at tilmelde sig og det koster hvad der svarer til 60 kr. per hold om ugen, at gå fast til dans eller yoga hos os. Du kan tilmelde dig uanset om perioden er begyndt eller ej. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode.

Vi har 5 perioder på et år: A, B og C-periode løber fra årsskifte til sommerferien og D og E-perioden løber august og frem til årsskiftet. Ved hver periodestart starter der nye hold op, men du behøver ikke vente til en ny periode for at starte - hos os kan du starte lige når du vil.

Hatha Yoga

Navnet Hatha Yoga er et grundlæggende udtryk for den fysiske del af yoga. Hatha Yoga fokuserer ofte på at lave en øvelse ad gangen, i modsætning til yogaformer, hvor positioner skrider frem i en strøm som i astanga yoga og flow yoga.

Hvis du leder efter en stille yoga time med pauser mellem positionerne, er hatha yoga for dig. 

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig yoga form, hvor den handler om at strække kroppen og slippe af med det for at styrke og udfordre. I yin yoga er der fokus på at føle og skabe fred. De enkelte yogapositioner og bevælgelser holdes i flere minutter ad gangen, så du har tid til at komme dybt ind i stillingerne.

Hvis du har brug for en time, hvor du får afslappet krop og sind er yin yoga for dig. Yin yoga kan også være godt at dyrke, hvis du allerede praktiserer hård træning eller andre mere fysisk krævende yogaformer, fordi fokus er på afslapning og stretching. 

Yoga ElStudio

Holdtilmelding

Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.

Holdprogram

Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere