Maykel Blanco live i Amager Bio | ElStudio.dk Skip to main content
Maykel Blanco & ElStudio

 

Maykel Blanco Y Su Salsa Mayor med gæsteoptræden af Mayito Rivera  // Live i Amager Bio lørdag d. 26. Oktober

 

Billet gælder til både koncert og afterparty - læse mere herunder, og køb din billet:

http://bit.ly/MaykelBlancoBilletter 

EARLYBIRD rabat ved køb inden d. 2. september 2019. 

Første gang de optrådte i Danmark var tilbage i 2007, hvor vi også havde fornøjelsen af at arrangere en koncert med dem i Amager Bio. Derfor er vi utroligt glade for at kunne give dem mulighed for igen, at optræde på dettte fantastiske, nyrenoverede spillested, hvor lyden er i topklasse, dansegulvet er enormt, og hvor der ydermere er masser af siddepladser på balkonen.  

PROGRAM
★ 20.00: Dørene åbner 
★ 20.30-21.30: Inden koncerten vil der være introundervisning i Salsa med ElStudio & Cubakultur
★ 22.00: Koncertstart
★ 24.00-02.30: Afterparty med D jAlain, DJ Chi Chi & DJ Master Silot

HVEM ER MAYKEL BLANCO?
Denne 37-årige fantastiske ildsjæl, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. Hans første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer, Javier Sotomayor, sin nuværende gruppe "Salsa Mayor". Maykel Blanco har været med til at forny den cubanske songo og timba. Musikken kommer lige fra hjertet og er en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv, når Maykel Blanco y su Salsa Mayor, bringer salsaen til København. Deres musik er meget velkendt i salsaverdenen. På salsateker verden over fylder deres musik altid dansegulvene op og sætter gang i enhver fest. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn, når det 15 mand store orkester indtager scenen. De er kendt for at etablere en helt uimodståelig kontakt med publikum, og selv dem, der ikke kender musikken, eller som ellers er vant til at danse, kan sjældent stå stille når bandet spiller. Med sig på denne turné har Maykel Blanco den fantastik sanger og legende Mayito Revier, der er tidligere forsanger i Los Van Van. 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

BILLETTER:
Køb billetter http://bit.ly/MaykelBlancoBilletter 
EARLY BIRD- BILLETTER (køb før d. 2. september): 270 kr. (ex gebyr)
Normale billetter (køb efter d. 2. september): 350 kr. (ex gebyr)
Billetter i døren: 400 kr. (50 Euro)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Denne koncert er arrangeret af Cubakultur & ElStudio! Læs mere om arrangørerne på www.cubakultur.dk og www.elstudio.dk. De har gennem 20 år stået for rigtig mange cubanske koncerter herhjemme, både i  Vega og i Amager Bio med bl.a. Social Buena Vista Club, Los Van Van, Manolito y su Trabuco, Charanga Habanera, Pupy los que Son Son, Gente de Zona og mange flere. 

*Bemærk: Der vil i løbet af aftenen tages billeder/videoer af arrangørerne til promotion på sociale medier.
 

Address:
Amager Bio
Øresundsvej 6
2300 København S Event

See what we have to offer you!

Read more