Hip Hop | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Hip Hop Basic (for mænd og kvinder)En sjov og lærerig time for dig, som gerne vil lære at arbejde med de grundlæggende trin og teknikker inden for Hip Hop-stilarten. Timerne vil indeholde forskellige øvelser, leg og koreografi. 

Hip Hop (new and old school) (for mænd og kvinder): Er et hold for dem, som gerne vil afprøve og dykke ned i Hip Hop og andre urbane stilarter. Både for kvinder og mænd, piger og drenge. Der undervises i basics og teknikker fra urbane stilarter som bl.a.: Hip Hop, House, Poppin og Locking. Man vil bl.a. få trænet sin musikalitet og lære at freestyle, så man dygtiggører sig til at kunne danse koreografier inden for subgenrer som: Commercial Hip Hop, Gentleman/MJ style og ’Ghetto Male’ style. Holdet eksisterer i to udgaver: Alle (mandag) og Begynder/Let Øvet (onsdag), hvorefter udfordringer og ambitioner tilpasses.  

Streetdance (for mænd og kvinder): Er danse, der er lidt funky og Hip Hop artige. Der er ikke så meget teknik, men mest lidt opvarmning og fede koreografier.

Tilmeld dig vores dansehold her.

Tilbage til stilarter

Hip Hop

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere