Holdprogram | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Holdprogram

Hos os er det danseglæden der er i fokus. Her kan alle være med - både begynder og øvet.
Tilmeld dig vores Børnehold, Dansehold eller Salsa, Bachata, Tango, Standard & Latin. Du kan også booke en privattime i lige den stilart du ønsker.

Tilmelding

For at du kan tilmelde dig et dansehold, skal du oprette en profil. Hvis du allerede har en profil logger du ind, når du klikker på holdet for at tilmelde dig. 

Vi er en danseforening og når du opretter en profil, opretter du derfor også et medlemsabonnement, som koster 100 kr for et år. - dette engangsbeløb vil blive trukket første gang du tilmelder dig et hold.

Opret en ny profil

Betaling 

Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser, super dygtige instruktører og en dejlig afslappet stemning på alle hold.

Vi har løbende tilmelding, og du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode.

På vores dansehold for børn og teens har vi abonnementsbetaling, hvor du betaler et fast beløb per måned. Enkelte måneder betaler man kun en halv måned, som er i juni og december.

På vores voksenhold har vi periodebetaling af korte perioder, hvor du skal ind og gentilmelde dig, hvis du vil fortsætte på holdet. Vi starter nye dansehold for voksne 5 gange om året, men du kan starte lige, når du har lyst, også selvom perioden er i gang. Du kan læse mere om betaling her

Holdskift

Hos os kan du altid skifte hold, hvis niveauet er for højt eller lavt, eller hvis stilarten er en anden end du havde tænkt dig. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til info@elstudio.dk.

Start altid med at købe en prøvetime hvis du er usikker på niveau eller om holdet er noget for dig. 

Prøvetimer/drop-in timer køber du her (prøvetimer/drop-in timer kan ikke refunderes eller byttes)

 

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere