Medlemsskab og kontingent | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Medlemsskab og kontingent

 

Da ElStudio er en forening er du automatisk medlem af foreningen, når du går på et af vores hold. Alle som går fast til dans på et ugehold hos os skal derfor også betale et årligt kontingent.

Medlemsskab

Et årligt medlemsskab løber fra januar - december og koster 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig. 

Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris på vores dansehold for voksne, når du tilmelder dig første gang. På vores børnehold skal du huske at betale dit medlemsskab, inden du tilmelder dig et hold for første gang. Medlemskontingentet dækker desuden entré til sommer-/juleafslutning, og for vores børnehold inkluderer det desuden en t-shirt til nye medlemmer. 

Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dit kontingent, så læs mere her

Medlemsfordele

  • 20 % rabat på alle workshops
  • 20 % rabat på alle privattimer
  • Fri entré til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn får fri entré med 1 ledsager til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn får en T-shirt med ElStudio logo på til juleafslutning
  • Et nyhedsbrev fra os ca. en gang om måneden med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

(Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort)

 

Betaling for vores voksenhold

Priserne her er vedr. de faste ugehold.
 
Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser, super dygtige instruktører og en dejlig afslappet stemning på alle hold.

Vores voksenhold koster det der svarer til 60 kr. per gang. På vores voksenhold binder du dig for en periode ad gangen. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode. Du kan tilmelde dig når du vil, også selvom holdet er startet. Vi har periodestart 5 gange om året, læs mere om vores perioder her

Hvis du ikke ønsker at fortsætte på et dansehold i den næste periode, skal du blot undlade at tilmelde dig et nyt hold når perioden stopper.

Vi forbeholder os retten til at nedlægge et hold, hvis der ikke er mindst 10 deltagere. 

Læs mere om vores betingelser her

 

Betaling for vores børnehold

Vores børnehold koster 120-240 kr. om måneden, alt efter længden på holdet. Hvis du som barn starter midt i en måned, betaler du kun for de resterende uger i den måned. I udgangspunktet binder man sig fra start på holdet og indtil sæsonafslutning. Vores sæsoner løber fra januar til juni og fra august til december. Du kan frit skifte hold i løbet af sæsonen ved at skrive til info@elstudio.dk.

Vores månedspriser for børn svarer til nedenstående priser pr. uge og der tages ikke højde for helligdage: 

- Børnehold (30 min.): 30 kr. pr gang

- Børnehold (40 min.): 40 kr. pr gang

- Børnehold (45 min.): 45 kr. pr gang

- Børnehold (50 min.): 50 kr. pr gang

Første gang du tilmelder dig et af vores hold, skal du oprette et medlemsskab i vores forening. Et medlemsskab koster 100 kr. og engangsbeløbet bliver automatisk lagt oven i holdets pris, når du tilmelder dig første gang. Medlemskabet gælder indtil årsskiftet.

Man afmeldes automatisk to gange om året: Efter vores sommer- og vinterafslutning afmeldes alle automatisk fra vores børnehold. Ønsker man at fortsætte på ens dansehold herefter, skal man huske selv at tilmelde sig holdet igen.

Søskenderabat: Har du to eller flere børn, som du tilmelder samtidig, så kan du sende os en mail lige efterfølgende, så får du 200 kr. i søskenderabat pr. sæson, retur på din konto.

Udmeldelse af børnehold i løbet af en sæson: Når man tilmelder sig et børnehold, binder man sig som minimum til 3 fulde måneder. Ønsker man at afmelde ens barn fra hold efter 3 måneder sker det med løbende måned + 1 måneds varsel. Ved opsigelse skal du sende en mail til info@elstudio.dk med navn på dit barn samt holdnummer. 

Læs mere om vores betingelser her

 

Sygdom

I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet dit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer. Du kan læse mere om vores medlemsbetingelser her.


Holdskift

Duu kan altid skifte hold midt i en periode, hvis niveauet er for højt eller lavt, eller hvis stilarten er en anden, end du havde tænkt dig. Du skal blot sende en mail til os på info@elstudio.dk.
I tilfælde af, at et hold ikke kommer at stå, kan du ikke få refunderet for holdet. Men du kan altid skifte til et andet hold.

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere