Priser og medlemskab | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Priser, rabatter, ferier og medlemskab

Første gang du tilmelder dig et af vores hold børne eller dansehold, skal du oprette et seperat medlemskab i vores forening. Læs mere om medlemskab nederst på siden, det koster 100 kr. for hele året. Hvis du tilmelder dig et  af vores latinhold, lægges det automatsk oven i ved første tilmelding.

Vi har 2 sæsoner på et år, som løber fra henholdsvis januar-juni og august-december.

Voksenhold

Salsa & Latinhold koster det, der svarer til 60 kr. per gang per hold. På disse hold betaler du for en periode ad gangen. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode. Du kan tilmelde dig når du vil, også selvom holdet er startet. 

Vi har periodestart 5 gange om året, læs mere om vores perioder her. Perioderne er typisk af 5-8 ugers varighed for latinhold. Se de enkelte hold i holdprogrammet.

Afmelding på Latinhold: Hvis du ikke ønsker at fortsætte på et dansehold i den næste periode, skal du blot undlade at tilmelde dig et nyt hold når perioden stopper. Medlemskabet udløber automatisk i slutningen af kalenderåret. 

Dansehold for teens/voksne betales med abonnement og koster 240 kr. om måneden for 60 minutters hold, og 200 kr. om måneden for 50 minutters hold. Hvis man tilmelder sig fra den 15. i en måned, betaler man kun for en halv måned. Når man tilmelder sig et "Dansehold" binder man sig til minimum 3 fulde måneder. Der er ikke undervisning på helligdage og i påsken.

Hvis du ikke er sikker på, om et dansehold er for dig, så kan du tage en prøvetime, inden du tilmelder dig. Læs mere under Prøve/drop-in timer.

Afmelding: Der er 3 måneds binding børne og teenhold samt dansehold (men ikke på latinhold). Hvis du vil stoppe dit abonnement, så send os en mail på info@elstudio.dk inden den første i en måned. 

OBS:Vi forbeholder os retten til at nedlægge et hold eller udskyde holdstart, hvis der ikke er mindst 10 deltagere ved holdstart. Så kan man skifte over på et andet hold eller få penge retur.

Børne/teens hold

På vores dansehold for børn og teens (3-16 år) har vi abonnementsbetaling, hvor du betaler et fast beløb per måned. Når man tilmelder sig et Børne/Teenhold/Dansehold, binder man sig til minimum 3 fulde måneder. 

Man kan starte lige, når man har lyst, også selvom sæsonen er i gang. Hvis man starter midt i en måned fra den 16., betaler man kun for en halv måned. Man betaler også kun for en halv måned i juni, august og december pga. sæsonstart og sæsonafslutning. 

Pris: Vores børnehold koster mellem 180-200 kr. om måneden, alt efter minutters længde på holdet. Der tages ikke højde for helligdage. Priser pr måned for børne og teens hold er for: 40 min. hold (180 kr.), 45 min. hold ( 190 kr.), 50 min. hold ( 200 kr.)

Hvis du ikke er sikker på, om et dansehold er for dig, så kan du tage en prøvetime, inden du tilmelder dig. Læs mere under Prøve/drop-in timer.

Afmelding: Når man tilmelder sig et børne eller teenhold, binder man sig som minimum til 3 fulde måneder. Ønsker man at afmelde ens barn fra hold efter 3 måneder, sker det  det ved at skrive en mail til info@elstudio.dk med navn på dit barn, samt holdnummer. Husk at skrive inden 5 dage den første i en måned for ellers bliver du trukket for den efterfølgende måned.

 

Læs mere om vores handelsbetingelser her

Rabatter

 

TILBUD: KØB 3 PRØVETIMER OG VI REFUNDERER DEN TREDJE! 

Har du svært ved at beslutte hvilken dansetime der passer bedst til dig? Book tre prøvetimer og skriv til os herefter på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig for den tredje prøvetime. 

Tilmeld dig flere hold og få rabat 

Du kan opnå rabatter, hvis du tilmelder dig flere hold i samme sæson. Der er to sæsoner på et år: januar-juni og august-december. 

Du går ind og tilmelder dig hvert enkelt hold særskilt, og når du har været tilmeldt holdene i tre måneder, skal du sende os en email til info@elstudio.dk med oplysning om hvilke hold du er tilmeldt, hvorefter vi refunderer rabatten til dig. Rabatten gælder pr. sæson og ikke pr. måned. F.eks., hvis du er tilmeldt to hold i januar, refunderes du 300 kr. en gang i løbet af denne sæson, som er fra januar til juni. Den næste sæson er fra august/september til december. Vi skal have modtaget mail fra dig indenfor den sæson hvor du er tilmeldt for at du kan få refunderet rabatten. 

Tilmeld dig 2 hold - og spar 300 kr. på sæsonen, som er min. 3 måneder

Tilmeld dig 3 hold - og spar 450 kr. på sæsonen, som er min. 3 måneder

Tilmeld dig 4 hold - og spar 600 kr. på sæsonen, som er min. 3 måneder

OBS ! Ved tilmelding til flere latinhold, opnår man ikke rabat.

Ubegrænset dans hos ElStudio

Tilmeld dig 5 hold, og få alle de hold du vil gå på, oveni helt gratis!

Når du har tilmeldt dig 5 hold, skal du efterfølgende sende os en mail på info@elstudio.dk med hvilke ekstra hold du vil på, så tilføjer vi dig manuelt deltagerlisten på de pågældende hold.   

Nyt! Tilmeld dig med en dansepartner og spar 100 kr

EXTRA RABAT: Som noget helt nyt kan du spare 100 kr, hvis du tilmelder dig et af vores Salsa, Bachata eller Standard-Latin sammen med en dansepartner. I går hver især ind og tilmelder jer særskilt, og efterfølgende skal I blot sende os en email til info@elstudio.dk med oplysning om, hvilket hold I er tilmeldt, hvorefter vi overfører rabatten tilbage til jer hver især i slutningen af den periode I er tilmeldt. Vær opmærksom på, at der skal være mindst 6 uger tilbage på holdene for at opnå denne rabat.

Søskenderabat

TIL BØRN OG TEENS: Er I to søskende som tilmelder jer sammen, eller har du to eller flere børn, som du tilmelder samtidig, så kan du sende os en mail lige efterfølgende, så får du refunderet 100 kr per person i søskenderabat.

Denne rabat gælder som de andre rabatter pr. sæson og man skal have deltaget på holdet hele sæsonen. Vi har 2 sæsoner på et år, som løber fra henholdsvis januar-juni og august-december.
Du skal skrive til os i slutningen af sæsonen for at få rabatten.

Dans gratis hos os

Er I en gruppe på 5 som tilmelder sig sammen og aldrig har gået hos os før, får den ene af jer penge retur for selve holdet, hvis i skriver en mail med jeres navne. Tilbuddet gælder også, hvis det er en tidligere elev, som har 5 nye venner med og alle tilmelder sig samme hold. Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

Medlemskab

Et årligt medlemsskab løber fra januar - december og koster 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig. 

Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris på vores latinhold, når du tilmelder dig første gang. På vores børne og dansehold, skal du betale dit medlemsskab seperat, inden du tilmelder dig et hold for første gang. Medlemskabet kan ikke refunderes og gælder året ud.

Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dit kontingent, så læs mere her

Medlemsfordele

  • 10 % rabat på alle workshops
  • 10 % rabat på alle privattimer
  • Et nyhedsbrev fra os ca. en gang om måneden med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

(Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort)

Sygdom

I tilfælde af sygdom, er det desværre ikke muligt at få refunderet sit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer.

Holdskift

Man kan når som helst skifte hold, hvis der er lige så mange uger tilbage på holdet, som du har betalt for. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.

Ferie

Vi har lukket mellem jul og nytår og på alle helligedage:

  • Påskelukket fra den 14. til 18. april (begge dage inkl)
  • Kristi Himmelfarts Dag den 26. maj
  • 2 Pinsedag den 6. juni

Læs mere om gavekort og prøve/drop-in timer.

Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere