Priser og medlemskab | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Priser og medlemskab

Første gang du tilmelder dig et af vores hold, skal du oprette et medlemskab i vores forening. Læs mere om medlemskab nederst på siden, det koster 100 kr for hele året.

Hvis du allerede har en profil, logger du ind, når du klikker på holdet for at tilmelde dig. Du kan også logge ind her for at se allerede tilmeldte hold.

Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. Læs mere om gavekort og prøve/drop-in timer.

Voksenhold

Priser/betaling

Vores voksenhold koster det der svarer til 60 kr. per gang pr hold. På vores voksenhold binder du dig for en periode ad gangen. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode (der er taget højde for helligdage i priserne). Du kan tilmelde dig når du vil, også selvom holdet er startet. 

Vi har periodestart 5 gange om året, læs mere om vores perioder her. Teenhold betales på abonnement ligesom vores børnehold.  

Afmelding

Hvis du ikke ønsker at fortsætte på et dansehold i den næste periode, skal du blot undlade at tilmelde dig et nyt hold når perioden stopper. Medlemskabet udløber automatisk i slutningen af kalenderåret. 

Vi forbeholder os retten til at nedlægge et hold eller udskyde holdstart, hvis der ikke er mindst 10 deltagere ved holdstart. Så kan man skifte over på et andet hold eller får penge retur.

Børne/teen hold

Priser/betaling

På vores dansehold for børn og teens (1-16 år) har vi abonnementsbetaling, hvor du betaler et fast beløb per måned. Vi har 2 sæsoner på et år, som løber fra henholdsvis januar-juni og august-december. Når man tilmelder sig et børnehold, binder man sig som min. til 3 fulde måneder. 

Man kan starte lige, når man har lyst, også selvom sæsonen er i gang. Hvis man starter midt i en måned efter den 15., betaler man kun for en halv måned. Man betaler også kun for en halv måned i juni, august og december måned pga. sæsonstart og sæsonafslutning. 

Pris: Vores børnehold koster mellem 160-240 kr. om måneden, alt efter minutters længde på holdet. Der tages ikke højde for helligdage. Priser pr måned for børne og teens hold er for: 30 min. hold (160 kr.), 40 min. hold (180 kr.), 45 min. hold ( 190 kr.), 50 min. hold ( 200 kr.) 60 min. 220 kr.

Der er jule- og sommerafslutning d. 14. juni og 14. december 2019 om formiddagen. Man afmeldes automatisk efter vores sommerafslutning. Ønsker man at fortsætte på ens dansehold herefter, skal man huske selv at tilmelde sig holdet igen.

Afmelding

Når man tilmelder sig et børnehold, binder man sig som minimum til 3 fulde måneder. Ønsker man at afmelde ens barn fra hold efter 3 måneder, sker det med omgående virkning fra den dato vi modtager opsigelsen per mail. Du opsiger ved at skrive en mail til info@elstudio.dk med navn på dit barn, holdnummer og navn på instruktøren.

Læs mere om vores handelsbetingelser her

Rabatter

Tilmeld dig flere hold og få rabat 

Du kan opnå rabatter, hvis du tilmelder dig flere hold i samme periode. Du går ind og tilmelder dig hvert enkelt hold særskilt, og efterfølgende skal du sende os en email til info@elstudio.dk med oplysning om, hvilke hold du er tilmeldt, hvorefter vi overfører rabatten tilbage til dig. Vær opmærksom på, at der skal være mindst 6 uger tilbage på holdene for at opnå denne rabat.

Tilmeld dig 2 hold - og spar 100 kr. på perioden

Tilmeld dig 3 hold - og spar 150 kr. på perioden

Tilmeld dig 4 hold - og spar 200 kr. på perioden

Ubegrænset dans hos ElStudio

Tilmeld dig 5 hold, og få alle de hold du vil gå på, oveni helt gratis!

Når du har tilmeldt dig 5 hold, skal du efterfølgende sende os en mail på info@elstudio.dk med hvilke ekstra hold du vil på, så tilføjer vi dig manuelt deltagerlisten på de pågældende hold.   

  Søskenderabat

  Har du to eller flere børn, som du tilmelder samtidig, så kan du sende os en mail lige efterfølgende, så får du 200 kr. i søskenderabat pr. sæson, retur på din konto. En sæson varer fra august-juni.

  Dans gratis hos os

  Er i en gruppe på 5 som tilmelder sig sammen og aldrig har gået hos os før, får den ene af jer penge retur for selve holdet, hvis i skriver en mail med jeres navne. Tilbuddet gælder også, hvis det er en tidligere elev, som har 4 nye venner med og alle tilmelder sig samme hold. Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

  Medlemskab

  Et årligt medlemsskab løber fra januar - december og koster 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig. 

  Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris på vores dansehold for voksne, når du tilmelder dig første gang. På vores børnehold skal du huske at betale dit medlemsskab, inden du tilmelder dig et hold for første gang. 

  Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dit kontingent, så læs mere her

  Medlemsfordele

  • 20 % rabat på alle workshops
  • 10 % rabat på alle privattimer
  • Fri entré til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn og teens medlemmer får fri entré med 1 ledsager til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn og teens medlemmer får en T-shirt med ElStudio logo på til vores afslutninger, hvis de ikke har i forvejen 
  • Et nyhedsbrev fra os ca. en gang om måneden med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

  (Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort)

  Sygdom

  I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet sit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer.

  Holdskift

  Man kan når som helst skifte hold, hvis der er lige så mange uger tilbage på holdet, som du har betalt for. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.
   

   

  Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

  Læs mere