Privatlivspolitik og betingelser | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Privatlivspolitik og betingelser

Her kan du læse vores privatlivspolitik og vilkår og betingelser for anvendelse af og betaling af hjemmesiden. 

Privatlivspolitik

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling. Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Vilkår og betingelser for anvendelse af hjemmesiden

Vores handelsbetingelser gælder al salg via foreningen, både ved online betaling, og fakturering

Introduktion

Organisationens juridiske navn, og kontaktoplysninger:

Dansende Dynamisk Verdens Skole C/O ElStudio
Blågårdsgade 37, Stuen
2200 København N
Selskabsform: Forening
CVR: 26170974
info@elstudio.dk
www.elstudio.dk
Tlf.: +45 20987477

1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden

Ved benyttelse af denne hjemmeside (”elstudio.dk”) accepterer du vores vilkår og betingelser for anvendelse af elstudio.dk. Såfremt du ikke kan acceptere Hjemmesidevilkårene, skal du forlade Hjemmesiden øjeblikkeligt.

Foreningen kan ændre Hjemmesidevilkårene når som helst. Du bør derfor løbende besøge Hjemmesiden for at se de gældende Hjemme-sidevilkår. Du vil være underlagt de politikker samt vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, hvor du anvender Hjemmesiden.

Du er ansvarlig for at indgå alle de aftaler, der er nødvendige for, at du har adgang til Hjemmesiden. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at alle personer, der går ind på Hjemmesiden via din internetforbindelse, er bekendt med Hjemmesidevilkårene, og at de overholder dem.

2. Pris og betaling

Det er en forudsætning for medlemskab af foreningen, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af foreningen og dennes leverandører.

Betaling for ydelser såsom kontingent og holddeltagelse etc. sker forud.

Alle priser nævnt på hjemmesiden er inklusive moms med mindre andet er angivet.

Der kan betales med følgende udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Electron.

Vedr. køb af medlemskaber, holddeltagelse, events og andre ydelser - godkender kunden, at ElStudio organiseret under foreningen Dansende Dynamisk Verdens Skole er berettiget denne transaktion på kundens betalingskort. Ved betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail-adresse, der er oplyst ved købet, kortoplysninger indtastes via medlemslogin på foreningens hjemmeside.

3. Løbende træk på børnehold

Abonnementsbetaling på børnehold

Tilbyder foreningen løbende træk skal du i forbindelse med din første betaling godkende, at foreningen fremover må trække kontingentet fra dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab, eller melder dig ud af foreningen.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af foreningen, trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 8 dage inden hver betaling modtage en e-mail/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Foreningen benytter DIBS A/S, som er godkendt af NETS A/S til denne form for transaktioner. Alle transaktioner behandles krypteret, ingen kortdata er derfor synlig. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos foreningen, men hos DIBS A/S. Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, accepterer du foreningens vilkår.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender foreningen påmindelse pr. e-mail herom, og du må herefter foretage kontingentbetalingen eller en tilmelding med det nye betalingskort.

Når du har modtaget det nye betalingskort, skal du logge ind i foreningens KLUBMODUL og rette dette.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på foreningens KLUBMODUL som beskrevet ovenfor.

Når du køber varer eller ydelser af foreningen via Hjemmesiden, trækkes din betaling af Nets A/S og håndteres krypteret af DIBS A/S Når du anvender Hjemmesiden til at betale for varer og ydelser m.m. fra foreningen, accepterer du, at foreningen administrerer din betaling på de vilkår og betingelser, der er angivet i Hjemmesidevilkårene. Foreningen kan opkræve et gebyr i forbindelse med din betaling på Hjemmesiden. Et eventuelt gebyr vil altid være angivet tydeligt alle steder, hvor en transaktion kan foretages samt fremgå tydeligt af alle priser nævnt på Hjemmesiden. Endvidere vil et opkrævet gebyr fremgå af din kvittering.

Læs mere på DIBS.dk om sikkerheden ved online betaling.

4. Fortrydelsesret, refundering

Som udgangspunkt er der ingen fortrydelsesret på købte ydelser såsom kontingenter, holddeltagelser o.l. (se evt. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12"). I særlige tilfælde kan der træffes aftale om refundering ved fortrydelse med udbyderen af den pågældende ydelse. Det påhviler forbrugeren selv at kontakte ElStudio som leverer ydelsen, op til 14 dage efter købet har fundet sted.

Betalinger for deltagelse i aktiviteter, samt billetter og køb til arrangementer, events og prøvetimer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Har du købt en vare (dvs. dvd’er, t-shirts, sko mm.) har du 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med lovgivning om e-handel, hvor fortrydelsesretten gælder fra leveringstidspunktet. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten for en vare, skal varen returneres til den sportsklub, forening eller organisation, som leverer varen, inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Hvis et hold senest 14 dage efter annonceret startdato ikke har opnået minimum 10 deltagere, forbeholder ElStudio sig uforbeholden ret til at nedlægge holdet uden yderligere varsel. I så tilfælde vil de tilmeldte blive henvist til andre hold.

5. Opsigelse

Opsigelse på børnehold, abonnementsbetaling:  Når man tilmelder sig et børnehold, binder man sig som minimum til 3 fulde måneder. Ønsker man at afmelde ens barn fra hold efter 3 måneder sker det med løbende måned + 1 måneds varsel. Ved opsigelse skal du sende en mail til info@elstudio.dk med navn på dit barn samt holdnummer. 

Pris og betaling vedr. voksenhold: Vi har periode betaling og du betaler ved tilmelding. Her skal du selv ind og gentilmelde hver gang, hvis du vil fortsætte på et hold, efter perioden slutter.

6. Opbevaring af personoplysninger

Når du benytter Hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere dig, selv om du er logget ind. Følsomme data, eksempelvis betalingskortinformationer, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"), kan identificeres ved at den pågældende adresse i browseren begynder med HTTPS Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler herom.

Der opbevares ingen personhenførbare oplysninger om dig.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler herom. De oplysninger, du giver ved din brug af Hjemmesiden, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende anvendt i forbindelse med fakturering af indkøb hos nærværende forening via Klubmodul ApS eller Klubmoduls leverandører samt udsendelse af nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Som registreret bruger hos foreningen eller foreningens leverandører har du altid mulighed for indsigt i de oplysninger, vi har samlet om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

ElStudio har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse. De personoplysninger der behandles er navn, adresse og mail-adresse. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kortnumre. Ved handel gennem webshoppen på www.elstudio.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikrer vi, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

ElStudio er en folkeoplysende forening i Københavns Kommune, som bl.a. modtager tilskud til drift og aktiviteter. For at opnå dette tilskud indberettes medlemslister bestående af navn, adresse og fødselsdato på alle foreningens medlemmer til Københavns Kommune. Det er derfor vigtigt at dine persondata er korrekte.
Dette er de eneste personlige oplysninger der videregives til 3. part.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes. Alt I overensstemmelse med Persondataloven, og derfor vil ElStudio som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende.

Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om;

  1. Hvilke oplysninger der behandles
  2. Behandlingens formål
  3. Hvem der måtte modtage oplysningerne samt
  4. Hvorfra oplysningerne stammer. En registreret kan til enhver tid over for ElStudio gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

7. Brugernavn og adgangskode

Ønsker du at tilmelde dig hold eller andre ydelser hos nærværende forening via Klubmodul, tildeles du et brugernavn og en adgangskode.

Det er dit ansvar at opbevare brugernavn og adgangskode på betryggende vis og ikke videregive disse informationer til andre.

Du kan bestille en ny adgangskode på denne hjemmeside, hvor du har oprettet dig som bruger.

8. Nyhedsbreve og billeder

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, udsender vi det til dig via e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve ved at slette din profil på hjemmesiden, eller ved at framelde dig nyhedsbreve enten via et link i nyhedsmailen eller på din profil via hjemmesiden. I nyhedsbrevene kan der være reklamer for organisationens sponsorer og eller samarbejdspartnere.

Ved indmeldes og tilmelding hos os giver du hermed også din tilladelse til at modtage nyhedsbrev en gang om måneden, samt at vi løbende tager stemningsbilleder og -videoer fra undervisningen. Til vores sommer og juleafslutning tager vi både video og billeder. Vi forbeholdes retten til at bruge disse billeder/video i vores markedsføring af skolen. Vi forholder os til DGIs retningslinjer om persondatalov, som du kan læse mere om her.

9. Cookies

I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på din computer. I Internet Explorer (version 5.x) kan pågældende cookies om ønsket slettes under menuen "Funktioner" - "Internetindstillinger" - "Slet cookies"

10. Tekniske krav til brugerens computerudstyr

Der arbejdes på at optimere teknikken på Hjemmesiden, således at Hjemmesiden fungerer i de mest udbredte browsere (Chrome, Internet Explorer, Edge, Safari, Mozilla, Opera) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

11. Markedspladsen

Via Markedspladsen kan klubbens medlemmer og fans støtte økonomisk. Hver gang et medlem shopper blandt de tilmeldte webshops, optjener klubben et tilskud på mellem 2-5% af ordren. Alle handler foretaget ved de tilmeldte webshops på markedspladsen går udelukkende gennem den pågældende webshop. Alle henvendelser og/eller reklamationer skal derfor rettes til den pågældende webshop.

12. Ansvarsfraskrivelse

Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder som er udenfor vores kontrol.

Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af Hjemmesiden eller Klubmodul.

Der tages forbehold for taste- og prisfejl forkert angivet tidspunkter og lokationer.

Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation indestår ikke for, at Hjemmesiden og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Selvom man tilstræber at sikre, at oplysningerne på Hjemmesiden er korrekte, lover vi ikke, at de er præcise eller fuldstændige.

Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation kan foretage ændringer i materialet på denne Hjemmeside eller til de ydelser og priser, der er beskrevet, når som helst og uden varsel.

Materialet på Hjemmesiden kan være forældet, og Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation forpligter sig ikke til at opdatere materialet. Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller foto.

Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation. Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Klubmodul eller vore leverandørers ydelser på Hjemmesiden. Hvis du ønsker at reklamere på en ydelse eller service, skal du kontakte os.

Du er ansvarlig for sikkerheden af det kodeord, du har brugt til at registrere dig på Hjemmesiden. Medmindre Klubmodul ApS eller nærværende forening, sportsklub eller organisation ved uagtsomhed videregiver dit kodeord til tredjemand, er Klubmodul ApS og nærværende forening, sportsklub eller organisation ikke ansvarlig for uberettigede transaktioner, der indgås ved brug af dit navn og kodeord.

13. Kundeservice

Generelt vil vi så vidt muligt forsøge at hjælpe dig, hvis du har problemer med din tilmelding/bestilling.

Du kan kontakte os ved at klikke på kontakt eller vælge "Hjælp" eller en lignende knap eller ved at ringe til det eventuelle telefonnummer, der er anført på hjemmesiden.

Spørgsmål til din tilmelding eller bestilling: Hvis du har andre problemer med din tilmelding eller bestilling, kan du kontakte os som beskrevet ovenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig

Ændring eller annullering af din tilmelding eller bestilling: Hvis du ønsker at annullere eller ændre din tilmelding eller bestilling, efter den er afgivet, og betalingen er godkendt, kan du kontakte os som beskrevet ovenfor. Det er dog ingen garanti for, at vi accepterer dine ønsker.

Klager og feedback: Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af en ydelse eller den service, vi har leveret, kan du give feedback til os i form af anmeldelse, kommentarer og bedømmelser som afspejler din oplevelse.

Kompensation: Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten på en ydelse eller den service, en vi har leveret, og du ønsker at få refunderet beløbet eller et forholdsmæssigt afslag i prisen eller en anden kompensation, skal du kontakte os som beskrevet ovenfor.

14. Force majeure

Vi er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, som skyldes begivenheder uden for vores rimelige kontrol (Force majeure).

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter især (uden begrænsning) følgende:

  • strejke, lockout eller andre kollektive kampskridt
  • civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig (uanset om den er erklæret eller ej) eller trussel om eller forberedelse til krig
  • brand, eksplosion, uvejr, oversvømmelse, jordskælv, sammensynkning, epidemi eller anden naturkatastrofe
  • umuliggørelse af brug af jernbaner, skibe, fly, biltransport eller andre offentlige eller private transportmidler
  • umuliggørelse af brug af offentlige eller private telenetværk
  • en regerings handlinger, dekreter, lovgivning, forordninger eller begrænsninger

Vores opfyldelse af en kontrakt anses for at være ophævet i den periode, Force majeure-begivenheden varer, og vi vil have udsættelse med opfyldelsen i en sådan periodes varighed. Vi vil gøre vort bedste for at bringe Force majeure-begivenheden til ophør eller finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til kontrakten kan opfyldes på trods af Force majeure-begivenheden.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere