book os Gå til hovedindhold

Book os

Dansundervisning til fest og festlige begivenheder. Vi tilrettelægger det, lige som i vil have det.

Dans til privatfester - Dans til Events - Dans til firmaer - Dans til skoler - Dans til fødselsdage 

Læs mere og book os til Underholdning, Firmaevents, Skoleevents, BørneeventsPrivattimer, Danseevents.

Se priser her
Book us picture 1
Book us picture 2

 

Book os til dans i København og omegn

Vi tilbyder en række forskellige danseevents i København og omegn for både små og store grupper. I kan komme til os, eller vi kan komme ud til jer. I kan booke så mange timer, I har lyst til.

Vi har både egne lokaler og lokaler vi lejer os ind i. Lokalerne er beliggende på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Islands Brygge og i indre by (ved Hovedbanegården)

Vi har plads til, at I kan sidde enten inde eller ude i vores grønne gård og vente på at undervisningen går igang.

 

Vi skræddersyr eventet

Danseevents er både for små og store grupper. Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage. Vi skræddersyr eventet, så det passer til jer.

Et danseevent skal først og fremmest være sjovt. Vi sørger for, at I kommer hinanden ved og tager en sjov oplevelse med hjem. Med os kan I fx få en times sjov og festlig danseundervisning af vores fantastiske instruktører. Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber.

Skal man skåle engang imellem er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;)

Alt efter hvor mange deltagere I er, kan vi sammentætte et program der passer lige til det, I ønsker.

Vi kan også komme ud til jer. Det eneste I skal sørge for er et musikanlæg, hvortil vores underviser kan tilslutte deres IPod eller lignende.

 

Vi tilbyder undervisning i følgende stilarter

Twerk, Dancehall, Salsa, Disco, Funk, Hip Hop, MTV dans, Showdance, Strip Fitness, Burlesque, Mavedans, Afrobeat,  Flamenco, Bollywood, Afrodans, Tango, Samba, Reggaetón, Rumba, LatinMix, RetroMix, DanceMix, Jazz Ballet, Moderne Ballet, Ballet, Breakdance, Vild Med Dans, Standard-Latin og Brudevals mm.

Har I særønsker så skriv til os, så får I lige den danseform og stil, I kunne tænke jer.

 

Booking

For at booke skal I bruge vores Booking-formular, som I kan finde på siderne for de enkelte events: Underholdning, Firmaevents, Skoleevents, BørneeventsPrivattimer, Danseevents

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

Når I booker, modtager I en mail med alle informationer, samt et link, hvor I skal gå ind og betale senest 8 dage efter I har booket. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail.
Bookingen er bindende for begge parter efter at kvitteringen er modtaget.

**Vores aflysningspolitik er, at bookingen er bindende for begge parter efter bekræftigelse. Hvis man aflyser senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Hvis man aflyser senere, refunderes pengene ikke**

Priser

Priserne dækker 1 times undervisning. I kan også booke flere timer og opnå rabat. Se vores prisoversigt her.

OBS! Medlemmer hos ElStudio får 20 % rabat på undervisning/underholdning til årets julefrokost.

 

Vigtig praktisk info

Til danseevents hos jer: Vores instruktører kommer selv med al den musik de skal bruge. I skal bare sørge for et musikanlæg med AUX-kabel, hvor instruktøren kan tilslutte sin IPhone eller lignende.

Vi kan også tilbyde jer et show enten før eller efter undervisningen. Priserne her er i forhold til antal dansere - skriv til os og hør nærmere.

Har du spørgsmål så ring på +45 20 98 74 77 eller send en mail: info@elstudio.dk

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere