Prøve/drop-in timer | ElStudio.dk Gå til hovedindhold
For at kunne købe prøvetimer/drop in timer, skal du først oprette en hurtig profil her.  Der er ingen binding. Du behøver IKKE betale medlemskab for at købe en prøvetime eller drop-in time!

Prøvetimer

Dansehold, Salsa & Latin hold, Børne & Teen hold

Hos os kan du altid købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Du køber din prøvetime via holdprogrammet. Efter du har oprettet en profil skal du først logge ud. Herefter går du til holdprogrammet igen, vælger det hold du ønsker at prøve, klikker på "sign up", vælger dato nederst og klikker på "tilmeld prøvetime", logger ind og betaler for prøvetimen. 

Hvis det ikke er muligt at vælge holdet er det højest sandsynligt fordi du allerede har købt en prøvetime til holdet, eller allerede har været tilmeldt holdet før. I dette tilfælde, skal du købe en drop-in time i stedet for. 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Prøvetimer refunderes ikke eller flyttes til en anden dag. Hvis du har købt en prøvetime og ikke kan komme, så skal du købe en drop in time næste gang for at kunne komme på det pågældende hold. 

Drop-in/Flex timer

Dansehold, Salsa & Latin hold, Børne & teens hold

Hvis du har prøvet holdet før, men ikke har mulighed for at gå der fast, kan du også købe drop-in timer. Hvis du køber en drop-in time og er forhindret i at komme alligevel på den valgte dato, så kan vi flytte din time til en anden dag. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en drop-in time. 

Drop-in/flex timer: 80 kr. Køb her 

Det er muligt at købe drop-in timer på alle unge/voksenhold. Du må købe drop-in timer til samme hold, så mange gange du vil (modsat prøvetimer, hvor du kun må prøve hvert hold én gang).

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Vigtigt info

  • Husk at se på, hvilken adresse holdet foregår, da vi har mange forskellige danselokaler
  • Vær venlig at skrive det rigtige holdnummer.
  • HUSK at medbringe kvittering til timen! Du må gerne vise kvitteringen på mobilen. Kvitteringen er kun gyldig, hvis du har købt til det rigtige hold og dato du deltager.
  • Prøvetimer og drop-in timer kan ikke refunderes.
TILBUD: KØB 3 prøvetimer og vi refunderer den tredje! 

Har du svært ved at beslutte hvilken dansetime der passer bedst til dig? Book tre prøvetimer og skriv til os herefter på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig for den tredje prøvetime. Du køber prøvetimer ved at klikke på "sign up" ud for det hold du ønsker at prøve og herefter på "tilmeld prøvetime" nederst på siden. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere