Prøve/drop-in timer | ElStudio.dk Gå til hovedindhold
Prøvetimer

Hos os kan du altid købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer koster 60 kr. 

Læs her om hvordan du tilmelder dit barn til en prøvetime

Læs her hvordan du tilmelder dig en prøvetime til dansehold

Læs her hvordan du tilmelder dig en prøvetime til latinhold

TILBUD: KØB 3 PRØVETIMER OG VI REFUNDERER DEN TREDJE! 

Har du svært ved at beslutte hvilken dansetime der passer bedst til dig? Book tre prøvetimer og skriv til os herefter på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig for den tredje prøvetime. De tre prøvetimer skal være købt inden for samme periode, som er perioden januar til juni eller august til december. 

Drop-in/Flex timer
(Du kan kun tilmelde dig Drop in/Flextime, hvis du kan se et "sign up" link ud for holdet i holdprogrammet)

Dansehold, Salsa & Latin hold, Børne & teens hold

Hvis du har prøvet holdet før, men ikke har mulighed for at gå der fast, kan du også købe drop-in timer. Hvis du køber en drop-in time og er forhindret i at komme alligevel på den valgte dato, så kan vi flytte din time til en anden dag. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en drop-in time. (Husk at man kun kan komme til flextime/drop in, såfremt man kan se et "sign up" link ud for holdet i holdprogrammet for ellers er holdet fyldt eller der bliver øvet til show)

Køb Drop-in/flex time for børnehold: 80 kr. Køb her 

Køb Drop-in/flex time for 1 times dansehold: 80 kr. Køb her 

Køb Drop-in/flex time for 1,5 time dansehold: 110 kr. Køb her 

Køb Drop-in/flex time for latinhold: 80 kr. Køb her 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Vigtigt info

  • Husk at se på, hvilken adresse holdet foregår, da vi har mange forskellige danselokaler
  • Vær venlig at skrive det rigtige holdnummer.
  • HUSK at medbringe kvittering til timen! Du må gerne vise kvitteringen på mobilen. Kvitteringen er kun gyldig, hvis du har købt til det rigtige hold og dato du deltager.
  • Prøvetimer og drop-in timer kan ikke refunderes. Drop-in timer kan kun rykkes 1 gang og prøvetimer kan ikke rykkes. Prøvetimer kan kun bruges på den dato, som det er købt.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere