Polterabend | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Polterabend

Et danseevent skal først og fremmest være sjovt. 

Med os kan både store og små grupper få en times sjov og festlig danseoplevelse/undervisning med vores fantastiske instruktører.

Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber. 

Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage.

Skal man skåle engang imellem, er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;)

Vi lejer os ind i lokaler overalt i København. Lokalerne er beliggende på Valby, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Christianshavn (Holmen) og Islands Brygge. Men vi kommer også gerne ud til jer i jeres hjem eller lokaler.

Se priser her

BOOK HER

Dans både udenfor og indenfor. Der er altid plads, da vi har mange lokaler og undervisere.

Hvis eventet skal holdes udenfor, beder vi jer selv sørge for en højtaler med AUX-stik eller Bluetooth, så instruktøren kan tilslutte sin mobil. I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage før for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato. Der glæder andre regler ved bookinger indenfor.

Vi tilbyder danseundervisning i stilarterne:

Twerk, Dancehall, Salsa, Disco, Funk, Hip Hop, Breakdance, MTV-dans, Showdance, Strip Fitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Afrodans, Afro Beat, Tango, Samba, Flamenco, Reggaetón, LatinMix, RetroMix, DanceMix, Jazz Ballet, Ballet, Vild Med Dans, Standard-Latin og Brudevals/Pardans mm. Læs om alle vores stilarter her.

Vi tilbyder også undervisning i brudevals eller særlig forkælelse i form af en times massage til bruden/gommen.

Har I særønsker, så skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke jer.

 

SEND DIN FORESPØRGSEL TIL INFO@ELSTUDIO.DK

Skriv til os hvad I kunne tænke jer ved a kopiere og besvare nedenstående spørgsmål i en mail til os:

Hvilken slags event er det?

Dato for jeres event:

Tidspunkt (kun hele timer):

Ønsker til location:

Hvor mange deltagere er I?

Køn:

Hvilken stilart kunne I tænke jer at danse?

Det fulde navn på kontaktperson:

Mobilnummer:

Mail: 

Evt. kommentar:

 

Polterabend udenfor

Polterabend

 

Booking

 Send os en Polterabend-forespørgsel via ovenstående formular BOOK HER

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

Regn med, at der godt kan gå 48 timer inden du får svar, når det er højsæson, da vi får mange henvendelser. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en bookingbekræftelse med alle informationer, samt et link, hvor I skal ind og betale senest 2 dage efter modtagelse af bekræftelsen. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Bookingen er bindende for begge parter efter at bookingbekræftelsen er modtaget.

Aflysningspolitik: Bookingen er bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest 20 arbejdsdage før arrangementets start, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere end dette, refunderes pengene ikke. Ved udendørs arrangementer gælder følgende: I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage for for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato.

FAQ:
  • Hvornår kan vi ankomme? Man kan ankomme når man vil, dog har vi ofte events lige efter hinanden, så derfor kan man først komme ind i selve dansesalen på slaget.
  • Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent? Kommer I for sent, så er det på eget ansvar. Vi har nemlig ofte en ny gruppe, der ankommer lige efter jer, så hvis I kommer for sent får I bare den kortere tid undervisning.
  • Hvad gør vi, hvis vi aflyser? Har I først lavet en booking, er denne bindende for begge parter. Hvis I aflyser senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Hvis I aflyser senere end dette, refunderes pengene ikke.
  • (Ud af huset events) Er der noget specielt vi skal sørge for, når det er hjemme hos os? Til polterabend og danseevents hos jer, skal I selv sørge for et musikanlæg med et Minijack kabel, hvortil vores underviser kan tilslutte sin iPhone eller lignende. Ryk gerne møbler i stuen eller lignende, så der er så meget plads som muligt. Vores instruktører tilpasser undervisningen til pladsen, som I har til rådighed.

I kan se billeder af nogle vores mange tidligere polterabend grupper og events på vores Facebookside.

Har I spørgsmål, så ring på +45 20 98 74 77, eller send os en mail på info@elstudio.dk

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere