Polterabend | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Polterabend

Grndet nuværende restriktioner, er det ikke muligt at afholde events i vores lokaler, men vi kommer gerne ud til jer. 

Et danseevent skal først og fremmest være sjovt. 

Med os kan både store og små grupper få en times sjov og festlig danseoplevelse/undervisning med vores fantastiske instruktører.

Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber. 

Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage.

Skal man skåle engang imellem, er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;)

Vi har både egne lokaler og lokaler vi lejer os ind i overalt i København. Lokalerne er beliggende på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, indre by samt på Christianshavn (Holmen) og Islands Brygge. Men vi kommer også gerne ud til jer i jeres hjem eller lokaler. 

Dans både udenfor og indenfor (covid-19 opdatering)

Vi følger myndigheders nye retningslinjer og man skal nu ikke mere fremvise coronapas ved dans og indendørsidræt, men vi beder selvfølgelig alle om at være ansvarlige og spritte af inden ankomst og udviser man det mindste tegn på sygdom, bliver man hjemme. Der bliver også løbende luftet ud og lavet gennemtræk, så meget som muligt.  

Hvis eventet skal holdes udenfor, skal i selv sørge for en højtaler med AUX-stik eller Bluetooth, så instruktøren kan tilslutte sin mobil. I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage før for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato. Der glæder andre regler ved bookinger indenfor.

Vi tilbyder danseundervisning i stilarterne:

Twerk, Dancehall, Salsa, Disco, Funk, Hip Hop, Breakdance, MTV-dans, Showdance, Strip Fitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Afrodans, Afro Beat, Tango, Samba, Flamenco, Reggaetón, LatinMix, RetroMix, DanceMix, Jazz Ballet, Ballet, Vild Med Dans, Standard-Latin og Brudevals/Pardans mm. Læs om alle vores stilarter her.

Vi tilbyder også undervisning i brudevals eller særlig forkælelse i form af en times massage til bruden/gommen.

Har I særønsker, så skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke jer.

Du kan se vores forskellige tilbud og priser her. 

Se booking formular nederst. Der er altid plads, da vi har mange lokaler og underviser.

Polterabend udenfor

Polterabend

 

Booking

Vi har gjort det nemt for jer. Send os en Polterabend-forespørgsel via nedenstående formular.

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

Regn med, at der godt kan gå en halv dag inden du får svar. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en mail med alle informationer, samt et link, hvor I skal gå ind og betale senest 8 dage efter I har booket. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Bookingen er bindende for begge parter efter at kvitteringen er modtaget.

Ny opdateret aflysningspolitik per 20.04.2020:

Vores politik er at bookingen er bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest 20 arbejdsdage før arrangementets start, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere end dette, refunderes pengene ikke. I tilfælde af at vi ikke kan gennemføre grundet covid-19 og myndighedernes anbefaling (måske de kan finde på at lukke danmark ned igen), rykker vi jeres event på ubestemt tid (inden for et år). Så kan I kontakte os, så snart I har en ny dato.  Ved udendørs arrangementer gælder følgende: I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage for for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato.

FAQ:
  • Hvornår kan vi ankomme? Man kan ankomme når man vil, dog har vi ofte events lige efter hinanden, så derfor kan man først komme ind i selve dansesalen på slaget.
  • Hvad gør vi, hvis vi kommer for sent? Kommer I for sent, så er det på eget ansvar. Vi har nemlig ofte en ny gruppe, der ankommer lige efter jer, så hvis I kommer for sent får I bare den kortere tid undervisning.
  • Hvad gør vi, hvis vi aflyser? Har I først lavet en booking, er denne bindende for begge parter. Hvis I aflyser senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Hvis I aflyser senere end dette, refunderes pengene ikke.
  • (Ud af huset events) Er der noget specielt vi skal sørge for, når det er hjemme hos os? Til polterabend og danseevents hos jer, skal I selv sørge for et musikanlæg med et Minijack kabel, hvortil vores underviser kan tilslutte sin iPhone eller lignende. Ryk gerne møbler i stuen eller lignende, så der er så meget plads som muligt. Vores instruktører tilpasser undervisningen til pladsen, som I har til rådighed.

I kan se billeder af nogle vores mange tidligere polterabend grupper og events på vores Facebookside.

Har I spørgsmål, så ring på +45 20 98 74 77, eller send os en mail på info@elstudio.dk

Send us a Booking request

Hvilken stilart kunne I tænke jer at danse?
Wishes for location (without bath facilities)
Wishes for location (with bath facilities)
Hvis det er langt væk fra København kan der forekomme et transportillæg.
CAPTCHA Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere