Danseevent | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Danseevents

Et danseevent skal først og fremmest være sjovt. Hvad end det er dans til en fødselsdag, sølvbryllup, loge-møde, pigeaften eller noget helt andet, så tilpasser vi det lige som i vil have det.

Med os kan både store og små grupper få en times festlig danseoplevelse/undervisning med vores fantastiske instruktører.

Se priser her

BOOK HER

Danseevents1 Danseevents2

Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber. 

Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage.

Skal man skåle engang imellem, er der selvfølgelig også plads til det. Hos os må man gerne medbringe sine egne drikkevarer ;)

Vi har både egne lokaler og lokaler vi lejer os ind i overalt i København. Lokalerne er beliggende på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, indre by samt på Christianshavn (Holmen) og Islands Brygge. Men vi kommer også gerne ud til jer i jeres hjem eller lokaler.

 

Vi tilbyder danseundervisning i stilarterne:

Twerk, Dancehall, Salsa, Disco, Funk, Hip Hop, Breakdance, MTV-dans, Showdance, Strip Fitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Afrodans, Afrobeat, Tango, Samba, Flamenco, Reggaetón, LatinMix, RetroMix, DanceMix, Jazz Ballet, Ballet, Vild Med Dans, Standard-Latin og Brudevals mm. Læs om alle vores stilarter her.

Har i særønsker, så skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke jer.

 

BOOKING

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

BOOK HER

Send os en mail på info@elstudio.dk for et uforpligtende tilbud

Regn med, at der godt kan gå 48 timer inden du får svar, når det er højsæson, da vi får mange henvendelser. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en bookingbekræftelse med alle informationer, samt et link, hvor I skal ind og betale senest 2 dage efter modtagelse af bekræftelsen. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Bookingen er bindende for begge parter efter at bookingbekræftelsen er modtaget.

Aflysningspolitik: Bookingen er bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest 20 arbejdsdage før arrangementets start, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere end dette, refunderes pengene ikke. Ved udendørs arrangementer gælder følgende: I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage for for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato.

Vigtig praktisk info:

  • Til Firmaevents hos jer: Vores instruktører kommer selv med al den musik de skal brugeI skal bare sørge for et musikanlæg med AUX-kabel, hvor instruktøren kan tilslutte sin iPhone eller lignende.
  • Hvis I er en stor gruppe, skal I overveje at opsætte et podie af en slags, hvor vores underviser kan stå, så alle kan se, hvad der foregår.
  • Vi har både egne lokaler og lokaler vi lejer os ind i. Lokalerne er beliggende på Nørrebro og i indre by. Så hvis I hellere vil ud til os, kan det også sagtens lade sig gøre.
  • I er meget velkomne til efterfølgende at skrive en kommentar om jeres danseoplevelse på vores Facebook-side og evt. lægge et billede op.
  • Skulle I efterfølgende have lyst til at gå til dans hos os, så se vores holdprogram på hjemmesiden. Der er mange forskellige hold at vælge imellem.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere