Firmaevents | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Firmaevents & julefrokoster

Dans i København og omegn til firmaer og institutioner - for både små og store grupper.

Det kunne enten være et festligt indslag til personalemødet eller show og undervisning til årets Sommer-, Påske- eller Julefrokost.

Se priser her

BOOK HER

Firmaevents billede 1
Firmaevents billede 2

Vi skræddersyr eventet 

Vi kommer ud til jer, så det eneste I skal sørge for er et musikanlæg, hvortil vores underviser kan tilslutte sin IPod eller lignende.

Et danse event skal først og fremmest være sjovt. Med os kan I fx få en times sjov og festlig danseoplevelse/undervisning af vores fantastiske instruktører. Vores instruktører er alle uddannede dansere, der altid kan få et stort smil frem på folks læber.

Alle kan deltage uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen danseerfaring for at deltage. Vi skræddersyr eventet, så det passer jer bedst. Se listen over vores vejledende priser her.

Vi tilbyder danseundervisning i:

Twerk, Dancehall, Salsa, Bachata, Disco, Funk, Hip Hop, Breakdance, MTV Dans, Showdance, Stripfitness, Burlesque, Mavedans, Bollywood, Vild Med Dans, Standard/Latin, Pardans, Bollywood, Afro Dans, Tango, Samba, Flamenco, Reggaetón, Rumba, LatinMix, RetroMix, DanceMix mm.

Danseshow

Vi kan også tilbyde jer et show enten før eller efter undervisningen. Priserne er i forhold til antal af dansere - skriv til os og hør nærmere. 

Særønsker: Skriv til os, så får I lige den danseform og stil, som I kunne tænke jer. 

Firmaevents billede 3
Firmaevents billede 4
julefrokost1
Julefrokost2

 

Kontakt os på +45 20 98 74 77, eller send os en mail på info@elstudio.dk for et uforpligtende tilbud

BOOKING

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

BOOK HER

Regn med, at der godt kan gå 48 timer inden du får svar, når det er højsæson, da vi får mange henvendelser. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en bookingbekræftelse med alle informationer, samt et link, hvor I skal ind og betale senest 2 dage efter modtagelse af bekræftelsen. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Bookingen er bindende for begge parter efter at bookingbekræftelsen er modtaget.

Aflysningspolitik: Bookingen er bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest 20 arbejdsdage før arrangementets start, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere end dette, refunderes pengene ikke. Ved udendørs arrangementer gælder følgende: I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage for for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato.

Vigtig praktisk info:

  • Til Firmaevents hos jer: Vores instruktører kommer selv med al den musik de skal brugeI skal bare sørge for et musikanlæg med AUX-kabel, hvor instruktøren kan tilslutte sin IPhone eller lignende.
  • Hvis I er en stor gruppe, skal I overveje at opsætte et podie af en slags, hvor vores underviser kan stå, så alle kan se, hvad der foregår.
  • Vi har både egne lokaler og lokaler vi lejer os ind i. Lokalerne er beliggende på Nørrebro og i indre by. Så hvis I hellere vil ud til os, kan det også sagtens lade sig gøre.
  • I er meget velkomne til efterfølgende at skrive en kommentar om jeres danseoplevelse på vores Facebook-side og evt. lægge et billede op.
  • Skulle I efterfølgende have lyst til at gå til dans hos os, så se vores holdprogram på hjemmesiden. Der er mange forskellige hold at vælge imellem.

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere