Om os | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Om os

ElStudio dance crew

ElStudio Dance Crew

Lær at danse eller bliv bedre, hvis du kan i forvejen

Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Vi har faste dansehold for børn, teen, unge og voksne hver uge. Du kommer bare i det tøj og de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet, og alle føler sig velkomne.

Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser, super dygtige instruktører og en dejlig afslappet stemning på alle hold. Vi underviser i mange forskellige stilarter  som bla. Salsa, Bachata, Kizomba, Tango, Standard-Latin, Samba, Latin Mix, Brazil Mix, Urban Mix, Dance Mix, Flamenco, Burlesque, Afrobeat, Dancehall, Twerk, Reggaeton, Jazz Ballet, Funk, Hip Hop, Girly Hip Hop, House, Locking, Popping, MTV Dance, Breakdance, and Rytmisk dans. Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke stå i programmet, så skriv endelig til os.

Det er også muligt at få privattimer alene eller i par, samt privat gruppeundervisning. Vi udbyder også polterabends, børneevents og firmaevents.

Der er løbende holdtilmelding på alle hold, og du betaler kun for de uger, der er igen. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Du kan altid følge med på holdet, også selvom du ikke har været med fra starten.

Hos os behøver du ikke at have din egen dansepartner for at tilmelde dig pardansehold, fordeling af køn plejer at gå op og kommer du ikke i par, skifter du dansepartner mange gange, så du får danset med en masse hver gang. Kommer I som et par, danser I sammen under hele forløbet. ALLE kan deltage uanset alder, vi har både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

 

Hvorfor du bør starte til dans

Det giver ny energi, at danse!

"Alle kan være med…..investér i en uforglemmelig og berusende oplevelse, der med garanti får dig i form og giver dig et stort smil på læben. Det sjove og seriøse, er blandet med teknik, styrke, mod og humor."

Trænger man til at få noget liv og bevægelse i kroppen, så udbyder vi dansehold til alle, der elsker at danse: Kvinder, mænd, singler, par, børn og unge. Der er så meget livsglæde og socialt samvær i dans, og vi lægger stor vægt på en hyggelig atmosfærer på skolen.

 

Events med ElStudio

Hver år deltager vi i en masse aktiviteter bl.a. til Kulturhavn, Karneval i København, Festival 48 timer, aktivisters dage og lokale arrangementer. Her har vores medlemmer mulighed for at komme ud og optræde og være en del af det sociale samvær med andre foreninger. Vi holder jævnligt også Club-aftener i samarbejde med Støberiet for vores medlemmer, så de kan møde hinanden og andre danse-interesserede. En gang om året holder vi en stor dansecamp og så arrangerer vi dansekurser i Cuba, samt afholder små festivaler og koncerter, hvor vi ofte inviterer gæsteundervisere fra udlandet til at holde workshops om dagen og optræde om aftenen. Vi holder to sæson-afslutninger på danseskolen om året - en ved juletid og en før sommerferien. Her viser alle hold, hvad de har lært det sidste stykke tid, og venner og famille kan komme og se med (det er frivilligt om man vil deltage).

I 2017 startede vi en ny dansefestival op, som strækker sig over en weekend i sommeren. Festivalen hedder Copenhagen Dance Festival og byder på både danseworkshops, dansekonkurrence, danseshows med store internationale dansere og meget mere.

Hold øje med vores workshopkalender og eventkalender der bliver opdateret løbende med nye events.  

 

Om foreningen

Danseskolens officielle navn er nu Dansende Dynamisk Verden Skole ved ElStudio og den har eksisteret siden år 2000. Forening har undervejs skiftet navn et par gang, mange kender os også som CphDance og det navn holder vi også fast i. 

Foreningen, som før i tiden hed CphDance ved Cuban Culture Club, var en af de første i Danmark til at introducere danskerne for latin dans og musik via undervisning, events og koncerter i København og resten af landet. Vi holder også salsakurser i Cuba, hvor både danskere og internationale deltager fra resten af verden, nyder en kombineret kursus-kultur og ferietur.

"En tur til Cuba er en uforglemmelig oplevelse" "her trives musik, dans og livsglæde i en stor energifyldt forening!" Læs mere om disse Salsakurser i Cuba her eller besøg vores anden hjemmeside www.cubakultur.dk

Alberthe Stinne Ortvad er initiativtager til foreningen. Stinne er professionel danser og uddannet på den nationale danseskole i Cuba, hvor hun har boet og studeret moderne dans og cubanske danse i 5 år. Det er bla. Stinne som Vild Med Dans har ringet til, når danserne skulle have lidt inspiration. 

Foreningens danseskole har tilknyttet over 30 uddannede dansere, man kan læse lidt om dem her

Alle underviserne formår på en meget inspirerende og glædesfuld måde at inspirere og videregive deres kunnen.

Bestyrelsen og formand er valgt af medlemmer, vi holder en årlig generalforsamling og indkalder via nyhedsbrev.  

ElStudio Stine Ortvad

ElStudios undervisere

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere