Ofte stillede spørgsmål | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor finder undervisningen sted?

Da vi har mange hold, foregår undervisningen i danselokaler på både Nørrebro (lokalerne ligger meget tæt på hinanden), Østerbro, Vesterbro, Indre By og på Holmen. Du kan se en oversigt over alle lokalerne her.

2. Er der dress code?

Nej der er ikke dress code, du kommer bare i det tøj og sko du har lyst til. Vi har dog nogle anbefalinger til et par af vores hold:

Til Twerk anbefaler vi løstsiddende bukser/shorts og behagelige sko. Hvis man har knæbeskyttere til rådighed kan man evt. tage dem med.

Til Burlesque er det op til dig, om du vil danse i høje hæle, eller strømper/bløde sko. Vi anbefaler stramtsiddende tøj. 

Til Mavedans anbefaler vi, at man tager et mavedansbælte med (sådan en med mønter er bedst, alternativt kan et normalt tørklæde også bruges). Normalt danser vi i bare tæer, eller strømper.

Til Salsa og Bachata anbefaler vi bløde sko, som man nemt kan dreje i, og ikke står for fast i gulvet med. De fleste kommer i deres normale hverdagstøj (ikke træningstøj).

3. Hvordan fungerer prøvetimerne? / Hvordan booker jeg en prøvetime?

Du kan købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et dansehold inden du beslutter dig for, om du vil gå på holdet. Du kan læse mere om prøvetimer her.

4. Hvis jeg tilmelder mig en prøvetime og vil starte på holdet efterfølgende, skal jeg så betale for perioden?

Ja, hvis du tilmelder dig et hold, efter du har været til prøvetime, skal du betale for den resterende periode.

5. Hvad koster de forskellige dansehold?

Vi har nogle af Københavns billigste danseskolepriser. Vores børnehold koster 120-240 kr. om måneden alt efter minut/længde på holdet. Vores voksenhold koster det der svarer til 60 kr. pr gang. 
Du kan starte lige, når du har lyst, også selvom perioden er i gang. Man betaler kun for de resterende uger i den aktive periode. Vi har periodestart 5 gange om året.

6. Hvordan betaler jeg?

Når du tilmelder dig et hold betaler du også for holdet. Du betaler for én periode ad gangen, hvis det latin hold og ved danse hold har vi abonoment og bindende tilmelding for 3 måneder - prisen og perioden står under hvert holdet, når du klikker på det.

Vi har fast månedsbetaling på vores børnehold, og du tilmelder dig betaling, når du tilmelder dig et hold - prisen og perioden står under hvert holdet.

Du kan også tilmelde dig flere hold og få rabat. 

7. Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig et hold ved at trykke på knappen Tilmeld ud fra det hold, du vil tilmelde dig. Du kan se en holdoversigt over alle vores hold på siden Holdprogram.

Hvis det er første gang, du tilmelder dig, skal du oprette en profil, for at kunne tilmelde dig holdene. Vi er en danseforening og har derfor et årligt medlemskontingent på 100 kr., som bliver lagt oven i prisen, første gang du tilmelder dig et hold, hvis det latinhold og skal betales særskildt hvis det dansehold.

Vi har løbende tilmelding på alle vores hold, så du kan starte, lige når du vil.

8. Må man komme for sent til en undervisning?

Vi opfordrer jer til ikke at komme for sent, da det forstyrer undervisningen. 

8. Hvad hvis jeg er syg eller skal på ferie?

Man kan desværre ikke få erstatningstimer

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere