Prøve/drop-in timer | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Prøve/drop-in timer

Hos os kan du altid købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et dansehold inden du beslutter dig for, om du vil gå på holdet. Du kan købe så mange prøvetimer som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før

Hvis du har prøvet holdet før, men ikke har mulighed for at gå der fast, kan du også købe Drop-in timer. Følg nedenstående guide.

TILBUD!

Prøvetimer for børn: kun 20 kr. Køb her.

(Tilbuddet gælder alle prøvetimer taget i uge 33 og 34)

DANSE/LATINHOLD

Prøvetimer (unge/voksne) 60 kr. Du kan købe dem året rundt. 

Du køber prøvetimen via vores holdprogram. Find det hold du gerne vil prøve i vores holdprogram, tryk på "Klik her" og vælg betaling. Vælg den dato, som du gerne vil prøve holdet. 

Hvis der ikke kommer en mulighed op omkring, at du kan købe en prøvetime, er det højst sandsynligt fordi, du allerede har købt en prøvetime til holdet tidligere eller har været tilmeldt holdet. Her skal du i stedet købe en drop-in time.

For at kunne købe en prøvetime, skal man først oprette en profil. Du bliver guidet direkte ind til både oprettelse af profil og køb af prøvetime. Der er ingen binding.

Drop-in timer: 90 kr. Køb her

Det er muligt at købe drop-in timer på alle unge/voksenhold. Du må købe drop-in timer til samme hold, så mange gange du vil (modsat prøvetimer, hvor du kun må prøve hvert hold én gang).

For at kunne købe en drop-in time skal man først oprette en profil. Når du trykker på ovenstående link, bliver du linket direkte ind til både oprettelse af profil og køb af drop-in time. Der er ingen binding.

BØRNEHOLD

Prøvetimer (børn/teens) 40 kr. Køb her. Du kan købe dem året rundt.
Skriv hvilket holdnummer og hvilken dato, du gerne vil købe en prøvetime til. Se en guide til tilmelding til prøvetimer for børnehold her.

For at kunne købe en prøvetime skal man først oprette en profil. Når du trykker på ovenstående link, bliver du linket direkte ind til både oprettelse af profil og køb af drop-in time. Der er ingen binding.

Drop-in timer: 65 kr Køb her

Det er muligt at købe drop-in timer på alle børne/teenhold. Du må købe drop-in timer til samme hold, så mange gange du vil (modsat prøvetimer, hvor du kun må prøve hvert hold én gang).

For at kunne købe en drop-in time skal man først oprette en profil. Når du trykker på ovenstående link, bliver du linket direkte ind til både oprettelse af profil og køb af drop-in time. Der er ingen binding.

Vigtigt info

  • Husk at se på, hvilken adresse holdet foregår, da vi har mange forskellige danselokaler
  • Vær opmærksom på, hvilken dato du køber til og noter det rigtige holdnummer 
  • HUSK at medbringe kvittering til timen! Du må gerne vise kvitteringen på mobilen. Kvitteringen er kun gyldig, hvis du har købt til det rigtige hold og dato du deltager.
  • Prøvetimer og drop-in timer kan ikke refunderes, eller byttes. (Hvis du bliver forhindret i at deltage på dagen, er du nødsaget til at købe en ny prøvetime/drop-in time, hvis du vil prøve holdet en anden dag)
  • Vil du efterfølgende tilmelde dig holdet, så kan du fra kl. 12.00 dagen efter dansetimen, gå ind og tilmelde dig. (Priser for holdene bliver opdateret hver dag, så du kun betaler for de uger, der er tilbage på holdet).

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere