Prøvetimer (Børnehold) | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Prøvetimer

Børne & Teen hold

Hos os kan du altid købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Du køber din prøvetime via holdprogrammet. Efter du har oprettet en profil skal du først logge ud. Herefter går du til holdprogrammet igen, vælger det hold du ønsker at prøve, klikker på "sign up", vælger dato nederst og klikker på "tilmeld prøvetime", logger ind og betaler for prøvetimen. 

Hvis det ikke er muligt at vælge holdet er det højest sandsynligt fordi du allerede har købt en prøvetime til holdet, eller allerede har været tilmeldt holdet før. I dette tilfælde, skal du købe en drop-in time i stedet for. Er du forhindret i at komme til en prøvetime, så skriv til os på info@elstudio.dk og fortæl os hvilken anden dag dit barn kan komme til prøvetime i stedet. 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Forholdsregler til børnehold når du kommer til prøvetime 

Vi har en regel om at man som forældre må være med inde de første 10 minutter af timen, så barnet føler sig tryg, men I kan ikke være med resten af timen, da det vores erfaring er at det er bedst for barnet på den måde. Hvis der er et barn som er meget ked af det, så følger vi barnet ud eller det er bedre barnet selv gå ud til jer og så skal I komme ind med barnet retur, når barnet igen er tryg, men I skal ikke blive derinde. Så det bedste er, at I som forældre stå klar lige bag ved døren, i tilfælde af at dette sker, så vi ikke skal lede efter jer. En anden ting, hvis I har et barn som forstyrrer undervisningen, så sender vi det ud til jer og beder jer komme retur med barnet, når der er ro på igen. Husk også altid at barnet skal have tisset af inden timen og have vandflaske med ind til undervisningen. 

TILBUD: KØB 3 prøvetimer og vi refunderer den tredje! 

Har du svært ved at beslutte hvilken dansetime der passer bedst til dig? Book tre prøvetimer og skriv til os herefter på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig for den tredje prøvetime. 

 

Drop-in/Flex timer

Børne & Teens hold

Hvis du har prøvet holdet før, men ikke har mulighed for at gå der fast, kan du også købe drop-in timer. Hvis du køber en drop-in time og er forhindret i at komme alligevel på den valgte dato, så kan vi flytte din time til en anden dag. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en drop-in time. 

Køb Drop-in/flex time for børnehold: 80 kr. Køb her 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Vigtigt info

  • Husk at se på, hvilken adresse holdet foregår, da vi har mange forskellige danselokaler
  • Vær venlig at skrive det rigtige holdnummer.
  • HUSK at medbringe kvittering til timen! Du må gerne vise kvitteringen på mobilen. Kvitteringen er kun gyldig, hvis du har købt til det rigtige hold og dato du deltager.
  • Prøvetimer og drop-in timer kan ikke refunderes.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere