Danse ferier | ElStudio.dk Gå til hovedindhold
Danse ferier
ElStudio arrangerer hvert år en række danse events. I år har vi to danse camps på Idrætshøjskolen Bosei, Salsa Sommer Camp og Summer Dance Camp.

Begge events er i juli/august 2024 og strækker sig over en uge. Dans på højskole, alle kan deltage. 

Cuban Salsa Camp 21.-27. juli 2024
Afro-Cuban og Rumba Camp 21.-27. juli 2024
Summer Dance Camp 28. Juli - 3. August 2024

Cuban Camp 21.-27. juli 2024

På vores Cuban Camp som har 20 års jubilærum i år, får du intensiv salsatræning og inspiration samtidigt med at du møder en masse søde mennesker. Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt.  

Læs mere om Campen her

cuban camp salsa

AFRO CUBAN DANCE OG RUMBA CAMP 21-27 JULI ER EN DEL AF CUBAN SALSA CAMPEN I (UGE 30)

Igen i år har vi udvidet, så det nu også er muligt at danse Rumba og Afro Cubansk dans 4 timer dagligt om eftermiddagen, ud over alle de andre workshops om eftermiddagen i en masse forskellige dansestilarter.

Underviserne, musikerne og sangerne på denne del af campen, vil være dem på denne flyver.  

Læs mere om campen her

afrocuban

Summer Dance Camp 28. Juli - 3. August 2024

Summer Dance Camp er for alle dem, som ønsker en aktiv sommerferie med masser af sjove aktiviteter, dans og sport. Der vil også være tid til afslapning. Tiden derimellem kan bruges på skovture, en tur til stranden, i poolen, i saunagus eller et besøg til smukke Præstø. Dette er en rig mulighed for at møde nye mennesker og få brændt en masse energi af. Der et et helt unikt miljø hvor alle føler sig velkommen.  

Læs mere her om campen her 

summer camp 2024

 


 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere