Dance sommer camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Sommer Dance Camp 2022 på Idrætshøjskolen Bosei

Uge 31 - Søndag til lørdag: Danse Camp for kvinder 

På campen kan du dagligt vælge mellem en masse forskellige workshops blandt: Dancehall, Reggaetón, Twerk, Girly Hip Hop, Dance Mix, Jazz Ballet, Moderne Dans, Chair Dance, Burlesque, Lady Style Salsa, Afrobeat og Afro-Cubanske danse mm. Vi har også Yoga og udstrækning, og for dem som har lyst, er der også mulighed for at spille lidt Volleyball eller andet sport. På højskolen er der en svømmehal og træningscenter som alle kan benytte.

Du kan vælge at deltage fra søndag eftermiddag til lørdag formiddag eller fra onsdag eftermiddag til lørdag formiddag eller nøjes kun med at deltage fredag med eller uden ophold.

Se en skøn video fra sidste års camp her. 

 

Selve højskolen ligger tæt på Præstø by, hvor der også er en lille skøn strand. Fra København derned, tager det kun 1 time i bil, og det er også nemt at komme frem med offentlig transport.

Hvad kan du forvente:  Elsker du at danse til lækre rytmer i en skøn og afslappet atmosfære, hvor du kan møde nye mennesker, som deler de samme interesser, så er denne camp lige noget for dig. Der vil være 4 - 5 times undervisning dagligt i form af workshops (hvor du kan til og fra vælge lige som det passer dig) og om aften vil der være foredrag, hygge og dans. Fritiden ind i mellem kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. På denne camp er alle velkommen både begyndere, let øvede og øvede. Der vil være niveaudelt undervisning, så alle får en skøn oplevelse. Fredag aften holder vi en stor afslutningsfest, hvor venner og jeres bekendte udefra også er velkommen.

Prisen ligger mellem 500 - 4400 kr. alt efter om du vil deltage 1 dag, 3-4 dage eller 6-7 dage og om du vil bo på eller ved højskolen, eller kun være kursist og bo et andet sted. Der vil både være mulighed for at booke sig ind på dobbeltværelse, enkeltværelse og i telt, eller uden ophold.

Hver dag er der en lækker buffet 3 gange dagligt, hvor der også er vegansk og vegetarisk mad.

Se priserne her og hele programmet her

Hvis du vil danse 2 uger, har vi en Cuban Salsa Camp på højskolen i uge 30, læs mere her

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere