Salsa Sommer Camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Cubansk Salsa Sommer Camp på Idrætshøjskolen Bosei

Uge 30: søndag 21. juli - lørdag 27. juli 2024

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

cuban salsa camp

Vi har nu åbnet op for tilmeldinger, og byder velkommen til en fantastisk camp

Er du til Salsa, Son, Bachata, Rumba, Afro og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt vores Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, både singler og par. 

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne: når du først har prøvet det, garanterer vi at du bliver helt bidt af det :-)

Der kommer til at være 6 forskellige niveauer: Begynder/Let Øvet, Let Øvet 1, Let Øvet 2, Øvet 1, Øvet 2 og Meget Øvet 

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Der er 5-7 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. Undervisningen foregår i forskellige sale. Vi har i år udvidet med flere timer om eftermiddagen, så man kan danse endnu mere hvis man har lyst.

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa som der danses hver formiddag, også have mulighed for at danse: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba, som kan tilvælges om eftermiddagen, hvis man har energi til mere dans.  

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Summer Camps er noget for dem.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, kan danse efter forløbet er slut :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vores fantastiske instruktører altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne, danser og musikere på campen

salsa camp 2024

På campen foregår det sådan, at man har de samme 4 instruktører hver formiddag, så man starter med at have 1 1/2 time med et instruktør par og efterfølgende 1 1/2 time med et andet par og sådan forløber det hele ugen.

Onsdag er eneste dag vi bytter rundt, så man danser med et helt tredje instruktør par. Alle kommer på denne måde til at danse med en masse forskellige instruktører. Om eftermiddagen når vi har 2 timers workshops, er det helt valgfrit hvilke instruktør og workshop man vælger, man kan skifte hver dag, som det passer en bedst. Hvis man vil danse rigtig meget, kan man danse op til 4 timer om eftermiddagen, da vi har udvidet programmet.

 

Priser og tilmelding

 

salsa camp 2024

 

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn/develop bachata dancing skills. Definitely worth checking out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

Ophold og facilitieter på Idrætshøjskolen

Campen finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk beligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted, er absolut det bedste til dags dato. 

Faciliteter på Bosei

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Værelserne er med seperate senge og der privatebadekabiner og toiletter for enden af gangen.

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

Pladser

Der er plads til 180 deltagere der overnatter på værelserne. Der er 90 dobbeltværelser, samt 20 teltpladser, det også muligt at medbringe en Camper eller Campingvogn, dog kan man ikke trække støm fra højskolen, men skal selv have noget med (ikke generator)

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske camp.

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. Se priser her.

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk

salsa camp 2024

Program for hele ugen

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 15.00-18.00.  Vi giver dig besked en uge før hvornår du skal ankomme, det nemlig vigtigt man ankommer på samme tid, som dem man er på holdniveau med.

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 24:00: Social dancing Salsa and Bachata

 

Undervisning mandag til fredag
*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med billige priser.

Kl. 08:15 - 09:15: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde 

Kl. 09:30 - 11:15: Undervisning i Salsa. 

Kl. 11:15 - 11:30: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:30 - 12:45: Undervisning i Salsa og lidt Rueda de Casino

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden eller gå tur i den smukke skov og natur ved skolen. Man kan også få massage og kropsbehandlinger)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 16:10: Eftermiddagsmøde (i salen)

Kl. 14:00 - 15:50 Extra undervisning i Afro cubanske danse og Rumba, med live musik. Det er nyt at vi har endnu mere af det.

Kl. 16:10 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Son, Salsa, Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba og Afro-Cubansk dans. Der vil være 10 min. pause kl. 17:00

Kl. 17:30 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 18:00 - 01:00: Baren er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:30: Foredrag: Et par af aftnerner har vi forskellige oplæg: Cubansk musikforståelse, Cubansk religion og danseforståelse mm. Samt danseshows med de Cubanske instruktører og live musik med musikkerne.

Kl. 21:00 - 01:00:Socal Dancing Salsa and Bachata, baren er åben (festaften fredag til kl. 03:00, hvor der også vil være live musik)

I år kommer der til at være hele to store festaftner, både torsdag og fredag hvor lærerne vil lave shows. Fredag har vi galla aften med live music. Der vil være DJs og frit dansegulv begge aftener.

Tema for festerne til dem som har lyst til at klæde sig lidt ud er:

Mandag - Black&White

Tirsdag - Carribean Night

Onsdag - 50'er fest

Torsdag - 80'er fest

Fredag - Galla

 

Åbne fester på Campen fest torsdag den 25. juli og fredag d. 26. juli 2024

Festerne er inkluderet i pakken/prisen for Camp deltagerne. Gæster der ikke deltager på Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. 

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet. 

  • Billetter til Thursday's Cuban Show Night kan købes her for 100 kr. 
  • Billetter til Friday's Gala middag, fest og fri bar kan købes her for 600 kr. 
  • Billetter til Friday's Gala Party med live musik kan købes her for 150 kr. 
  • Billetter til en nats ophold i telt (som du selv medbringer), Gala middag, fest og morgenmad dagen efter kan købes her for 700 kr. 

Lørdag er afrejsedagen

Kl. 09:00 - 11:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

Priser og tilmelding

 

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.

>

 

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere