Priser og tilmelding | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Priser og tilmelding 


Rejsedato for Cuban Salsa Summer Camp: 21. - 27. juli 2024

Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

Ved tilmelding til to camps, herunder også vores Sommer Dance Camp i uge 31, kan du spare yderligere 1000 kr. Du vil blive refunderet rabatten på ankomstdagen. 

Early bird priser til og med d. 1. april:

Du behøver ikke en tilmeldingspartner for at tilmelde dig, men der er penge at spare hvis du har en. 

Priserne inkluderer: kursus, alle aktiviteter, samt ophold og fuld forplejning.

- *Dobbeltværelse og fuld pension: 6500 kr. (med tilmeldingspartner: 5500 kr.)

- Telt eller camper du selv medbringer og fuld pension: 5500 kr. (med tilmeldingspartner: 4500 kr.)

- Uden ophold med fuld pension: 4500 kr (med tilmeldingspartner: 3500 kr.)

PRISER efter d. 1. april: 

Priserne inkluderer: kursus, alle aktiviteter, samt ophold og fuld forplejning. 

- *Dobbeltværelse og fuld pension: 7000 kr. (med tilmeldingspartner 6000 kr.) 

- Telt eller camper: 6000 kr. og fuld pension (med tilmeldingspartner 5000 kr.) 

- Uden ophold med fuld pension: 5000 kr. (med tilmeldingspartner 4000 kr.)  

*Hvis du snorker, kommer du til at dele et værelse med en person, som også snorker (Dette gælder kun dem, der tilmelder sig uden værelsespartner) 


OBS! På nuværende tidspunkt kan du som kvinde kun tilmelde dig, hvis du har en tilmeldingspartner eller skrive til os for at komme på venteliste. Dette gælder ikke, hvis du kun skal være med kun på Afro & Rumba delen, så behøves du som kvinde ikke en sign up partner.

Mænd kan stadig tilmelde sig uden tilmeldingsparter. Vi har ikke flere værelser ledige hverken til mænd eller kvinder, kun plads hvis du selv medbringer telt,. Det stadig med forplejning og alle måltider og bade foregår så stadig på højskolen.

Hvis du ikke kan få plads på Cuban Camp i år, så skriv til os, så får du mail når vi åbner op næste år for tilmeldinger. I år har vi stadig også pladser på vores ElStudio Summer Dance Camp i uge 31, hvor der osgå vil være en del salsa og bachata, samt en masse andre danse, hop ind på linket og se programmet

 

Tilmeld

Mangler du en tilmeldingspartner for at få rabatten, så skriv til os, kan vi skrive dig på en venteliste. Så snart vi har en af modsatte køn som også vil have rabatten, kan vi kontakter vi dig, så  kan i begge få rabatten hvis i tilmelder jer og skriver hinanden på som tilmeldingspartner, det skal ske samtidig inden for 48 timer.

Camp uden ophold: De fleste vælger at sove på højskolen, men du kan også deltage som kursist uden at bo på højskolen. Så vil du ligesom dem der bor på skolen, adgang til alle aktiviteter, også eftermiddag og aften. Prisen uden ophold inkluderer: kursus, morgenmad, formiddagssaft og frugt, frokost, eftermiddags the og kaffe/kage, aftensmad, samt festmiddag den sidste aften.

Vær opmærksom på følgende:

Der bliver kun åbnet op for enkeltværelser, hvis der ikke bliver udsolgt på dobbeltværelser

Tilmeldingspartner skal være af modsatte køn. Man behøver hverken at danse eller bo med vedkommende. Rabatten omkring tilmeldingspartner, kan kun opnås hvis han/hun tilmelder sig senest inde for 48 timer fra dit tilmeldings tidspunkt. Hvis man har en partner er det samme pris både før og efter 1. april. Det er kun hvis man ikke har en partner, at priserne skifter.

 

NY VALGMULIGHED FOR AFRO & RUMBA I ÅR: Vi har udvidet programmet med 4 timers undervisning dagligt i Afro & Rumba, til dem som har lyst til at dykke noget mere ned i den del. 

Du kan nu tilmelde dig kun til denne del uden at deltage i morgentimerne, hvis du ikke vil danse Salsa. Alle der er tilmeldt Salsa, kan stadig deltage i Afro & Rumba undervisningen om eftermiddagen. Hvis du KUN ønsker deltage i Afro & Rumba undervisningen, så skal du huske at sætte kryds ved denne valgmulighed i tilmeldingsformen. 

Transport fra Kastrup lufthavn til Salsa Campen

​14 dage før campen vil det være mulighed for at booke sig ind på en bus mod beatling. Bussen kører direkte fra lufthavnen ned til campen. Vi sender en mail 14 dage inden, som man kan svare på såfremt man har lys til at booke transport. 

Når du har betalt for kursus og ophold via linket, så er du tilmeldt. 

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til ElStudio på info@elstudio.dk.

Man kan kun deltage på campen hvis man er indforstået med, at der bliver taget fotos og billeder under hele campen. 

Afbudsregler: I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Som udgangspunkt er det en bindende tilmelding, men ved afbud senest d. 1. maj kræves 1000 kr. i administrationsgebyr. Ved afbud senest 2 måneder før afholdelse opkræves 50% af det fulde beløb. Melder du/I afbud senere end dette, er der ikke mulighed for refundering. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikringer mm.  

 

Cuban Show Night & Party

Torsdag 25. juli 2024
  • 19.15-20.15: Middag
  • 21.00-24.00: Fest
  • 22.00-22.45: Show og Animation

Entré 100 DKK.

SIGN UP FOR THE CUBAN SHOW NIGHT & PARTY HERE

Galla Fest & Live Music

Fredag 26. juli 2024

Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement. Alle er velkomne. Festen er inkluderet i pakken for Salsa Camp deltagerne. 

Gæster kan tilmelde sig middag og fest, med eller uden overnatning: 

  • Billetter til Thursday's Cuban Show Night kan købes her for 100 kr. 
  • Billetter til Friday's Gala middag 19.30, fest 21.30 og fri bar kan købes her for 600 kr. 
  • Billetter til Friday's Gala Party med live musik kan købes her for 150 kr. 
  • Billetter til en nats ophold i telt (som du selv medbringer), Gala middag, fest og morgenmad dagen efter kan købes her for 700 kr. 

Alle billetter gælder for én person.

Husk at købe billet i god tid, da der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til et brag af en fest!

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere