Salsa Sommer Camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Salsa Sommer Camp

Uge 30: søndag 25. - lørdag 31. juli 2021

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

Vi har nu åbnet op for tilmeldinger, og byder velkommen til en fantastisk camp

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt Salsa Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, både singler og par. 

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne: når du først har prøvet det, garanterer vi at du bliver helt bidt af det :-)

Der kommer til at være 6 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let Øvet, Øvet, Meget Øvet og Masterclass

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Der er 5 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. Undervisningen foregår i 6 forskellige sale. 

Vi følger alle corona restriktioner. Sidste år i 2020, afholdt vi også camp og med stor succes, trods  restriktionerne.

Undervisningen

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa som der danses hver formiddag, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba om eftermiddagen. 

Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle på den måde løbende får danset med forskellige. Dog kan man på vores begynderhold, vælge kun at danse med sin egen partner. Hvis der bliver restrektioner fra myndighederne, med at man kun må skifte dansepatner bland de samme 8 personer, ligesom det var i sommer 2020, så holder vi os selvfølgelig til dette. Men vi håber og tror på det bliver mere frit her i 2021, det kommer dog nok til at kræve en test for at deltage, det tror vi bliver et krav fra højskolen.

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Salsa Summer Camp er noget for dem.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, kan danse efter forløbet er slut. :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vores fantastiske instruktører altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne på campen: Alle vores instruktører er cubaner og blandt de bedste i verden.

Vi gør det sådan i år, at man har de samme 4 instruktrører hver formiddag, så man starter med at have 1 1/2 time med et instruktør par og efterfølgende 1 1/2 time med et andet par og sådan forløber det hele ugen. Onsdag er eneste dag vi bytter rundt, så man danser med et helt tredje instruktør par. Alle komme på denne måde til at danse med en masse forskellige instruktører. Om eftermidaggen når vi har 2 timers workshops, er det som det plejer, helt valgfrit hvilke instruktør man vælger, man kan skifte hver dag, som det passer en bedst.  

Yunaisy Farray og Danger Rodriguez Perez  (Øvet, Meget Øvet og Masterclass)

Yorgenis Danger Garcia og Solangel Fernandez (Øvet, Meget Øvet og Masterclass)

Eneris Mulgado Veitia og Julio Napoles (Let Øvet, Øvet og Meget Øvet)

Yolaidis Mendez Brown og Henri Benítez Hourrutinier (Let Øvet, Øvet og Meget Øvet)

Yasiela Gomez Rodriguez og Demis González Miranda (Begynder- Let Øvet, Let Øvet og Øvet)

Yunier Oviedo Robertson og Leydis Teodoro Delis (Begynder- Let Øvet, Let Øvet og Øvet)

Saul Perez Valdes og Yaima Viera Palli (Begynder og Begynder-Let Øvet)

Anier Sanchez Sandoval og dansepartner (Begynder og Begynder-Let Øvet)

Musicias and dancers:  Jaime Herrera, Tomas Jimeno, Juan Carlos Sierra Hernandez 

 

 

Priser og tilmelding

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn/develop bachata dancing skills. Definitely worth checking out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

Ophold på Idrætshøjskolen

Salsa Sommer Camp finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk belligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted, er absolut det bedste til dags dato. 

Faciliteter på Bosei

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

Pladser

Der er plads til 160 deltagere der overnatter. Der er 60 dobbeltværelser, og 33 enkeltværelser, samt 15 teltpladser (dog ikke store familietelte, ej heller campingvogn). 

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. Se priser her.

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk

Program for hele ugen

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 15.00-18.00.  Vi giver dig besked en uge før hvornår du skal ankomme, det nemlig vigtigt man ankommer på samme tid, som dem man er på holdniveau med.

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00: Salsadans 

 

Undervisning mandag til fredag


*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med billige priser.

Kl. 08:00 - 09:00: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde (i salen)

Kl. 09:30 - 11:00: Undervisning i Salsa. 

Kl. 11:00 - 11:15: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:15 - 12:45: Undervisning i Salsa (og lidt Rueda de Casion, hvis myndigheder tillader det i år)

Kl. 12:45 - 13:00: Undervisning for dem som har lyst til at optræde til afsluttende show. Mulighed for salsa practice og fri dans i samme tidsrum, for dem som ikke vil træne opvisning. (Kun torsdag og fredag) 

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden eller gå tur i den smukke skov og natur ved skolen)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Salsa, Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans og musikundervisning. Der vil være 10 min. pause kl. 17:00

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 18:10 - 19:10: Baren er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:30: Foredrag: Hver aften har vi forskællige oplæg: Cubansk musikforståelse, Cubansk religion og danseforståelse mm.

Kl. 21:00 - 24:00: Aftenens Salsa diskotek (festaften fredag til kl. 03:00)

Der er en lang pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af,  tage på stranden (som ikke er lagt derfra), nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

 

Afslutningsfest fredag d. 30. juli 2021

Vi afslutter om fredagen med et stort festarrangement.

Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken/prisen, for Salsa Camp deltagerne. 

Gæster der ikke deltager i Salsa Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. Se priser her (fra sidste år) nye links kommer snart.

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

 

Lørdag er afrejsedagen

Kl. 08:00 - 10:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

Priser og tilmelding

 

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere