Salsa Sommer Camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Cubansk Salsa Sommer Camp på Idrætshøjskolen Bosei

Uge 30: søndag 24. - lørdag 30. juli 2022

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

salsa camp 2022

 

Vi har nu åbnet op for tilmeldinger, og byder velkommen til en fantastisk camp

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt Salsa Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, både singler og par. 

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne: når du først har prøvet det, garanterer vi at du bliver helt bidt af det :-)

Der kommer til at være 6 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let Øvet, Øvet, Meget Øvet og Masterclass

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Der er 5 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. Undervisningen foregår i 6 forskellige sale. 

Læs mere på direkte link til selve højskolen her.

Undervisningen

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa som der danses hver formiddag, også komme til at danse: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba, som kan tilvælges om eftermiddagen, hvis man har energi til mere dans.  

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Salsa Summer Camp er noget for dem.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, kan danse efter forløbet er slut. :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vores fantastiske instruktører altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne på campen

Alle vores instruktører er cubanere og blandt de bedste i verden.

Vi gør det sådan, at man har de samme 4 instruktører hver formiddag, så man starter med at have 1 1/2 time med et instruktør par og efterfølgende 1 1/2 time med et andet par og sådan forløber det hele ugen. Onsdag er eneste dag vi bytter rundt, så man danser med et helt tredje instruktør par. Alle komme på denne måde til at danse med en masse forskellige instruktører. Om eftermiddagen når vi har 2 timers workshops, er det som det plejer, helt valgfrit hvilke instruktør man vælger, man kan skifte hver dag, som det passer en bedst.  

Vi har 12 undervisere, samt 6 musikere og hjælpetrænere med på campen:

Eneris Mulgado Veitia og Seo Fernandez (Meget Øvet og Masterclass)

Yunaisy Farray og Danger Rodriguez Perez (Meget Øvet og Masterclass)

Yorgenis Danger Garcia og Leydis Teodoro Delis (Let Øvet og Øvet )

Demis González Miranda og Marielkis Hernandez Castillo (Let Øvet og Øvet )

Yasiela Gomez Rodriguez og Anier Sanchez Sandoval  (Begynder og Let Øvet)

Saul Perez Valdes og Yaima Viera Palli (Begynder og Let Øvet)

Samt: Jaime Herrera, Yunier Oviedo Robertson, Juan Carlos Sierra Hernandez, Henri Benítez Hourrutinier og Abdel Artuto Aguero

Priser og tilmelding

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn/develop bachata dancing skills. Definitely worth checking out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

Ophold på Idrætshøjskolen

Salsa Sommer Camp finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk beligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted, er absolut det bedste til dags dato. 

Faciliteter på Bosei

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

Pladser

Der er plads til 160 deltagere der overnatter. Der er 60 dobbeltværelser, og 33 enkeltværelser, samt 15 teltpladser (dog ikke store familietelte, ej heller campingvogn). 

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. Se priser her.

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk

Program for hele ugen

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 15.00-18.00.  Vi giver dig besked en uge før hvornår du skal ankomme, det nemlig vigtigt man ankommer på samme tid, som dem man er på holdniveau med.

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00: Salsadans 

 

Undervisning mandag til fredag


*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med billige priser.

Kl. 08:00 - 09:00: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde (i salen)

Kl. 09:30 - 11:00: Undervisning i Salsa. 

Kl. 11:00 - 11:15: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:15 - 12:45: Undervisning i Salsa og lidt Rueda de Casino

Kl. 12:45 - 13:00: Undervisning for dem som har lyst til at optræde til afsluttende show. Mulighed for salsa practice og fri dans i samme tidsrum, for dem som ikke vil træne opvisning. (Kun torsdag og fredag) 

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden eller gå tur i den smukke skov og natur ved skolen)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Salsa, Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans og musikundervisning. Der vil være 10 min. pause kl. 17:00

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 18:10 - 19:10: Baren er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:30: Foredrag: Hver aften har vi forskællige oplæg: Cubansk musikforståelse, Cubansk religion og danseforståelse mm.

Kl. 21:00 - 24:00: Aftenens Salsa diskotek (festaften fredag til kl. 03:00)

Der er en lang pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af,  tage på stranden (som ikke er lagt derfra), nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

I år kommer der til at være hele to store festaftner både torsdag hvor lærerne vil lave shows og animation og fredag hvor vi har galla aften med animation og kort live musikindslag også. Der vil være DJs og frit dansegulv begge aftener.

Lige nu har vi 180 tilmeldte og vi har stadig enkelte ledige pladser i telt eller hvis man ikke bor på højskolen og man kan komme på venteliste til et værelse.

Afslutningsfest fredag d. 29. juli 2022

Vi afslutter om fredagen med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken/prisen for Salsa Camp deltagerne. Gæster der ikke deltager i Salsa Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. Se priser her 

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

 

Lørdag er afrejsedagen

Kl. 08:00 - 10:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

Priser og tilmelding

 

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere