Dance sommer camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

ElStudio Sommer Camp 2022 på Idrætshøjskolen Bosei

Du kan vælge at deltage i en eller begge camps

Uge 29 - Søndag til onsdag (Danse camp for kvinder/piger)

Danse Camp (Dancehall, Reggaeton, Twerk, Girly Hip Hop, Dance Mix, Jazz Ballet, Chair Dance, Burlesque, Afrobeat  mm.) derudover har vi Yoga, samt udstrækning og Relax.

Uge 29 torsdag til lørdag ( Danse og sports camp for mænd/drenge og kvinder/piger) 

Danse Camp og (lidt Sport) Som nævt øverst, har vi på denne del af campen også en masse dans som bla. Dance Mix, Hip Hop, Reggaeton, Dancehall,  Breakdance, Afro Cubansk dans mm.) samt, udstrækning, Yoga og Vollyball.

Du kan vælge at  deltage i en eller begge camps, og hvis du vil danse rigtig meget, har vi også en Salsa Camp på højskolen i uge 30, læs mere her

Der er både stor svømmehal og træningscenter på højskolen, samt by og strand tæt på. Højskolen ligger kun 1 times kørsel fra København. 

Dance camp for kvinder/piger: Elsker du at danse til lækre rytmer i en skøn og afslappet atmosfære, hvor du kan møde nye mennesker, som deler de samme interesser som dig, så er denne camp lige dig. Der vil være 5 times undervisning dagligt og foredrag om aftenen. Fritiden ind i mellem kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. På vores sommer camp er der plads til alle, både nybegyndere, let øvede og øvede. Der vil være niveau inddelt undervisning, så alle får en skøn oplevelse.

Dans og sport camp for mænd og kvinder: Kunne du tænke dig at lære at danse eller danser du i forvejen, og elsker du også sport, så er her en unik mulighed (du kan også bare nøjes med at deltage på enten danse delen eller sports delen). Alle aktiviteter både dans og sport, vil være niveau inddelt undervisning, så alle får en super oplevelse. Der vil være 5 times undervisning dagligt og foredrag om aftenen. Fritiden ind i mellem, kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. Om aftenen vil der være diskotek, og fredag har vi en stor afslutningsfest.

På begge camps tager vi højde for myndigheders restrektioner og vejledninger (men de meget åbne og nemme når det højskoler, så der større råderum) alle skal testes inden deltagelse.

Prisen ligger mellem 1200 - 4000 kr. alt efter om du vil deltage 3-4 dage eller 5-6 dage og om du vil bo på højskolen eller kun være kursist og bo et andet sted. Der vil både være mulighed for at booke sig ind på dobbeltværelse og enkeltværelse.

Der vil være mulighed for alt vælge vegansk og vegetarisk mad, hvis man har lyst til det

Læs mere om Summer Dance Camp på Bosei's hjemmeside her.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere