Dance sommer camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

ElStudio Sommer Camp 2021 på Idrætshøjskolen Bosei

Du kan vælge at deltage i en eller begge camps

Danse Camp (Dancehall, Reggaeton, Twerk, Girly Hip Hop, Burlesque, Bellydance mm.)

Danse og Sport (Dans (forskellig stilarter), Yoga, Vollyball, Basketball, Fodbold og Kamp Sport mm)

Uge 29 - Søndag til onsdag (Danse camp for kvinder/piger)

Uge 29 torsdag til lørdag ( Danse og sports camp for mænd og kvinder)

Du kan vælge at  deltage i en eller begge camps, og hvis du vil danse rigtig meget, har vi også en Salsa Camp på højskolen i uge 30, læs mere her

Dance camp for kvinder/piger: Elsker du at danse til lækre rytmer i en skøn og afslappet atmosfære, hvor du kan møde nye mennesker, som deler de samme interesser som dig, så er denne camp lige dig. Der vil være 5 times undervisning dagligt og foredrag om aftenen. Fritiden ind i mellem kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. På vores sommer camp er der plads til alle, både nybegyndere, let øvede og øvede. Der vil være niveau inddelt undervisning, så alle får en skøn oplevelse.

Dans og sport camp for mænd og kvinder: Kunne du tænke dig at lære at danse eller danser du i forvejen, og elsker du også sport, så er her en unik mulighed (du kan også bare nøjes med at deltage på enten danse delen eller sports delen). Alle aktiviteter både dans og sport, vil være niveau inddelt undervisning, så alle får en super oplevelse. Der vil være 5 times undervisning dagligt og foredrag om aftenen. Fritiden ind i mellem, kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. Om aftenen vil der være diskotek, og fredag har vi en stor afslutningsfest.

På begge camps tager vi højde for myndigheders restrektioner og vejledninger.

Prisen ligger mellem 1000 - 6000 kr. alt efter om du vil deltage 3-4 dage eller 5-6 dage og om du vil bo på højskolen eller kun være kursist og bo et andet sted. Der vil både være mulighed for at booke sig ind på dobbeltværelse og enkeltværelse.

Priser og tilmeldingslinks kommer

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere