Prøvetimer (dansehold) | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

PRØVETIMER

Dansehold

Hos os kan du altid købe en prøvetime, hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Du køber din prøvetime via holdprogrammet. Efter du har oprettet en profil skal du først logge ud. Herefter går du til holdprogrammet igen, vælger det hold du ønsker at prøve, klikker på "sign up" og logger ind, vælger dato nederst og klikker på "tilmeld prøvetime" og betaler for prøvetimen. 

Se her hvordan du booker en prøvetime:

  1. Vælg sign up ud for den klasse, som du gerne vil købe en prøvetime til.
  2. Gå nederst på siden ved den grønne bjælke og vælg dato til prøvetime.
  3. Klik på: “Jeg accepter betingelserne” og tryk på den grønne bjælke. (TILMELD PRØVETIME)
  4. Betalingsside åbner til betaling 60 kr.
     

Hvis det ikke er muligt at vælge holdet er det højest sandsynligt fordi du allerede har købt en prøvetime til holdet, eller allerede har været tilmeldt holdet før. I dette tilfælde, skal du købe en drop-in time i stedet for. 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Prøvetimer refunderes ikke eller flyttes til en anden dag. Hvis du har købt en prøvetime og ikke kan komme, så skal du købe en drop in time næste gang for at kunne komme på det pågældende hold. 

TILBUD: KØB 3 PRØVETIMER OG VI REFUNDERER DEN TREDJE! 

Har du svært ved at beslutte hvilken dansetime der passer bedst til dig? Book tre prøvetimer og skriv til os herefter på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig for den tredje prøvetime. 

Drop-in/Flex timer

Dansehold

Hvis du har prøvet holdet før, men ikke har mulighed for at gå der fast, kan du også købe drop-in timer. Hvis du køber en drop-in time og er forhindret i at komme alligevel på den valgte dato, så kan vi flytte din time til en anden dag. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en drop-in time. 

Køb Drop-in/flex time for dansehold: 80 kr. Køb her 

Køb Drop-in/flex time for 1,5 time dansehold: 110 kr. Køb her 

Husk at se i programmet hvornår holdet starter, du kan først prøve ved holdstart eller herefter (selvom man i kalenderen kan vælge flere datoer)

Vigtigt info

  • Husk at se på, hvilken adresse holdet foregår, da vi har mange forskellige danselokaler
  • Vær venlig at skrive det rigtige holdnummer.
  • HUSK at medbringe kvittering til timen! Du må gerne vise kvitteringen på mobilen. Kvitteringen er kun gyldig, hvis du har købt til det rigtige hold og dato du deltager.
  • Prøvetimer og drop-in timer kan ikke refunderes.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere