Skoleevents | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Skoleevents

Vi kan tilbyde et skræddersyet forløb, hvor eleverne får mulighed for at bruge kroppen fysisk i læringsprocessen. De vil få en forståelse for deres egen krop og lære, hvordan de med hjælp fra kroppen kan udtrykke sine følelser og meninger på en non-verbal måde. 

dans i skolen med ElStudio

 

Idrætstime med dans

Gennem dans får børn gode oplevelser, og de får mulighed for at bevæge sig på en sjov og ikke konkurrencepræget måde. Vi har stor erfaring med danseundervisning for børn og unge og kan i forbindelse med en idrætstime komme ud og undervise eleverne i en specifik danseart. Vi vil gøre os umage for at give dem en god oplevelse, der er tilrettelagt med et særligt fokus på børnenes kreativitet, motorik og musikalske udfoldelse.

 

Emneuge med dans

Dans kan i skolen bruges sammen med andre fag. Dansens fysiske kvaliteter udfordres og udvikles i mødet med andre skolefag – og omvendt. Tværfaglige koblinger giver eleverne mulighed for at udtrykke og udforske et emne fra flere vinkler, og gennem dans kan de styrke deres kropsbevidsthed og motoriske udvikling, hvilket samtidig styrker deres boglige indlæring. Hvis I eksempelvis har en emneuge med fokus på internationalisering eller kulturmøder kan vi lave et forløb for jer, hvor børnene kan prøve dansestilarter fra alle verdenshjørner så som Salsa, Bollywood eller Breakdance.

 

BOOKING

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

Regn med, at der godt kan gå en halv dag inden du får svar. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en mail med alle informationer, samt et link, hvor I skal gå ind og betale senest 8 dage efter I har booket. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail.
Bookingen er bindende for begge parter efter at kvitteringen er modtaget.

**Vores aflysningspolitik er, at bookingen er bindende for begge parter efter bekræftigelse. Hvis man aflyser senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Hvis man aflyser senere, refunderes pengene ikke**

Vejledende priser:

En lektion (60 min) hvor en af vores danseundervisere kommer ud og underviser jeres elever koster 600 kr. Hvis der er tale om et større hold med 60-90 elever koster det 800 kr., mens et hold med 90-150 elever koster 1000 kr. for en lektion.

Såfremt I ønsker et specielt tilbud eller et længere forløb, kan vi sammen finde frem til en pris der er specifik tilrettelagt jer.

 

Send us a Booking request

Hvilken stilart kunne I tænke jer at danse?
Wishes for location (without bath facilities)
Wishes for location (with bath facilities)
Hvis det er langt væk fra København kan der forekomme et transportillæg.
 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere