Skoleevents | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Skoleevents

Vi kan tilbyde et skræddersyet forløb, hvor eleverne får mulighed for at bruge kroppen fysisk i læringsprocessen. De vil få en forståelse for deres egen krop og lære, hvordan de med hjælp fra kroppen kan udtrykke sine følelser og meninger på en non-verbal måde. 

dans i skolen med ElStudio

 

Idrætstime med dans

Gennem dans får børn gode oplevelser, og de får mulighed for at bevæge sig på en sjov og ikke konkurrencepræget måde. Vi har stor erfaring med danseundervisning for børn og unge og kan i forbindelse med en idrætstime komme ud og undervise eleverne i en specifik danseart. Vi vil gøre os umage for at give dem en god oplevelse, der er tilrettelagt med et særligt fokus på børnenes kreativitet, motorik og musikalske udfoldelse.

 

Emneuge med dans

Dans kan i skolen bruges sammen med andre fag. Dansens fysiske kvaliteter udfordres og udvikles i mødet med andre skolefag – og omvendt. Tværfaglige koblinger giver eleverne mulighed for at udtrykke og udforske et emne fra flere vinkler, og gennem dans kan de styrke deres kropsbevidsthed og motoriske udvikling, hvilket samtidig styrker deres boglige indlæring. Hvis I eksempelvis har en emneuge med fokus på internationalisering eller kulturmøder kan vi lave et forløb for jer, hvor børnene kan prøve dansestilarter fra alle verdenshjørner så som Salsa, Bollywood eller Breakdance.

SKOLEEVENTS PÅ SKOLEN

Prisen er for 1 times dans med en underviser. Der kan også bookes flere timer i træk eller med to undervisere. Skriv til os for et tilbud.

  • Grupper på max 60 elever: 1600 kr.
  • Grupper på 60-90 elever: 2000 kr.
  • Grupper på 90-150 elever: 2400 kr.

Vigtig praktisk info til ud-af-huset events:

  • Vores instruktører kommer selv med al den musik de skal bruge. I skal bare sørge for et musikanlæg med Bluetooth eller AUX-kabel, hvor instruktøren kan tilslutte sin mobil.
  • Hvis I er en stor gruppe, skal I overveje at opsætte et podie af en slags, hvor vores underviser kan stå, så alle kan se, hvad der foregår.

BOOKING

Vi booker kun i hele timer, med start hel. Man kan booke fra tidlig formiddag til aften.

BOOK HER

Regn med, at der godt kan gå 48 timer inden du får svar, når det er højsæson, da vi får mange henvendelser. Hvis det er en hastesag, så ring gerne på 20987477.

Når I booker, modtager I en bookingbekræftelse med alle informationer, samt et link, hvor I skal ind og betale senest 2 dage efter modtagelse af bekræftelsen. Efter betalingen er gennemført, modtager I en kvittering på mail. Bookingen er bindende for begge parter efter at bookingbekræftelsen er modtaget.

Aflysningspolitik: Bookingen er bindende for begge parter. Hvis man aflyser senest 20 arbejdsdage før arrangementets start, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere end dette, refunderes pengene ikke. Ved udendørs arrangementer gælder følgende: I tilfælde af regn, sker det på eget ansvar. I kan kontakte os senest 3 dage for for at ændre tidspunkt, eller evt. skifte dato.

Vejledende priser:

En lektion (60 min) hvor en af vores danseundervisere kommer ud og underviser jeres elever koster 1500 kr. Hvis der er tale om et større hold med 60-90 elever koster det 2000 kr., mens et hold med 90-150 elever koster 2500 kr. for en lektion.

Såfremt I ønsker et specielt tilbud eller et længere forløb, kan vi sammen finde frem til en pris der er specifik tilrettelagt jer.

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere