Udtalelser fra tidligere polterabender | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Udtalelser fra tidligere polterabender

 "Vi var virkelig glade for eventet. Underviseren var simpelthen så god, og gjorde det rigtig sjovt. Vi griner stadig. Virkelig godt polterabend indslag. Vi var rigtig glade og tilfredse og vil bestemt anbefale jer!" Vh Ane, (om Twerk, med Sam)

"Vi havde det SÅ sjovt! Alle pengene værd. Jeres instruktør var super professionel og dejlig at have med at gøre, var der på slaget, virkede super engageret. 10/10, giv instruktøren en high-five fra os! Jeg ville anbefale det til hvem som helst." Alexander (om Salsa med Pia)

"Alt var i skønneste orden, og kan kun sige JA til det hele :) Vi havde en sjov oplevelse!" Camilla (om Twerk, med Mikaela)

"Vi var så glade for det hele, - det var et rigtig vellykket arrangement, og rigtig sjovt at prøve at danske bollywooddans. God instruktør og undervisning." Mvh Stine (om Bollywood, med Vijaya)

"Vi var veldig fornøyd alle sammen :) Undervisningen og instruktøren var perfekt!" Bjarte (om Hip Hop, med Xenia)

"Vi var meget begejstrede for vores arrangement, vi blev undervist i disco på kapelvej. Underviseren var rigtig sød, dygtig og formåede at få os alle til at have det rigtig sjovt. Stor ros herfra" Mvh Ulla (Om Disco, med Simone)

"Tak for et vellykket arrangement. Vi fik masser af god feedback på det og instruktøren formåede virkelig at få selskabet med." Mvh. Søren (om Twerk med Daniela. Polterabend for mænd)

"Hun var fantastisk og gjorde alt det hun skulle. Tak for det" Sophie (Om Twerk, med Nancy)

"Tak! Alt gik rigtig godt, workshoppen var fantastisk." Mvh. Martina (om Reggaetón, med Miranda)

"Vi var 9 piger til 1 times twerkning, i forbindelse med en polterabend. Jeg vil bare lige takke Jer for at have reddet en del af vores dag, da et andet event blev aflyst aften før! KÆMPE hjælp, så derfor får I selvfølgelig også lidt respons fra os :)
Alle pigerne havde en fest. Vi synes det var mega sjovt, udfordrende og faktisk også lidt hårdt ;) Instruktøren var rigtig god til at få os allesammen med, til at forklare og vise, og vigtigst af alt, så var hun rigtig god til at få at til at føle os trygge og deraf få os til at slappe af. Great personality, og en masse humor fra intruktøren også. Thumbs up herfra!"
 Sara (Om Twerk, med Sam)

"Vi havde en super god eftermiddag i studiet på Kapelvej. Vi havde en fantastisk god instruktør (Simone), som havde en god energi, og sørgede for at alle kunne være med. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Simone havde en fantastisk energi og spillede en masse gode 90’er numre – præcis som vi havde bedt om. Rutinen var på et passende niveau, så alle kunne være med."
 Mvh. Trine (Om 90'er Showdance, med Simone)

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere