FAQ | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

FAQ

Her kan du få svar på mange af dine spørgsmål. FAQ specielt til børnehold findes længere nede på siden.

 • Jeg kan ikke finde ud af at tilmelde mig. Hvordan gør jeg? Du skal klikke ud for det hold du kunne tænke dig at gå på (der hvor der står "Sign up" med lyserød). Derefter skal du klikke på "Opret profil" oppe i venstre hjørne, eller logge ind oppe i højre hjørne, hvis du allerede har en profil. Hvis du ikke kan logge ind på din profil, kan du klikke på "Glemt kode" og få tilsendt en ny adgangskode. Hvis det stadig driller så send en mail til info@elstudio.dk, eller ring på 20987477.

 • Kan jeg betale med MobilePay, eller kontant? Vi kan desværre ikke tage i mod kontant betaling, eller MobilePay. Vi tager kun online betaling via hjemmesiden. 
   
 • Hvad gør jeg, hvis jeg er syg og ikke kan deltage en dag? Vi kan desværre ikke refundere, hvis man er syg en dag, eller af en anden grund ikke kan deltage i undervisningen. 
   
 • Jeg kan ikke finde lokalet, hvad gør jeg? Du finder en beskrivelse til, hvordan du finder og kommer ind de forkellige steder, under Lokaler.
   
 • Hvad tøj skal man have på til Twerk? Til Twerk anbefaler vi løstsiddende bukser/shorts og behagelige sko. Hvis man har knæbeskyttere til rådighed kan man evt. tage dem med også. 
   
 • Hvad tøj skal man have på til Mavedans? Til Mavedans anbefaler vi, at man tager et mavedansbælte med (sådan en med mønter er bedst, alternativt kan et normalt tørklæde også bruges). Normalt danser vi i bare tæer, eller strømper.
 • Hvad tøj skal man have på til Burlesque? Til Burlesque er det op til dig, om du vil danse i høje hæle, eller strømper/bløde sko. Vi anbefaler stramtsiddende tøj. 
   
 • Hvilke sko skal man have på til Salsa og Bachata? Til Salsa og Bachata anbefaler vi bløde sko, som man nemt kan dreje i, og ikke står for fast i gulvet med. De fleste kommer i deres normale hverdagstøj (ikke træningstøj).
   
 • Jeg kan ikke tilmelde mig og min partner sammen. Hvad gør jeg? I skal hver især oprette en profil og tilmelde jer holdet. I kan evt. skrive i kommentarfeltet ved tilmelding, at I kommer som par. 
   
 • Jeg har ikke nogen dansepartner, kan jeg stadig tilmelde mig danseholdene? JA! Du behøver ikke at have en dansepartner, for at danse Cubansk Salsa, Bachata, Argentinsk Tango eller Kizomba. Hvis du kommer alene, så finder vi en dansepartner til dig blandt de andre deltagere - der er mange som kommer alene.  
   
 • Jeg har aldrig danset Salsa før. Hvilket niveau skal jeg tilmelde mig? Hvis du aldrig har danset Salsa før, skal du starte på et "Helt Begynder" hold (én stjerne).
   
 • Jeg er i tvivl om mit niveau. Hvilket hold skal jeg starte på? Du kan se vores guide til valg af niveau på siden niveauer og perioder. Vi anbefaler altid vores elever at starte med at købe en prøvetime, for at mærke om man kan lide niveauet, underviseren og stilarten. Hvis du efter du er starte på holdet finder ud af, at holdet er for svært eller nemt for dig, så kan du altid skrive en mail på info@elstudio.dk, så kan vi rykke dig over på et andet hold.
   
 • Jeg kan ikke logge ind på min profil. Hvordan gør jeg? Enten kan du trykke på "glemt password" når du prøver at logge ind eller sende en mail til info@elstudio.dk, så nulstiller vi det for dig.

OBS: Vi forbeholder os retten til at nedlægge et hold, hvis der ikke er mindst 10 deltagere. 
 
Har du nogle former for problemer i forhold til tilmelding, så skriv endelig til os på info@elstudio.dk eller ring +45 20 98 74 77.

 

FAQ specielt for børnehold:

 • Jeg kan ikke se mine tilmeldinger, når jeg logger ind på mit barns profil. Hvad gør jeg? Det skyldes, at vi har to separate systemer for børn og voksen hold. Du kan logge ind her via dette link for at se dine tilmeldinger på børnehold (og ikke på www.elstudio.dk).
   
 • Jeg kan ikke finde ud af at tilmelde mit barn, hvad gør jeg? Prøv at følge vores guide her.
   
 • Jeg har forsøgt at tilmelde mit barn, men siden siger, at alderen ikke passer. Hvad skal jeg gøre? Når du opretter en profil for at tilmelde dit barn, skal du gøre det med dit barns navn og fødselsdag. Hvis du har lavet en fejl, bedes du skrive en mail til info@elstudio.dk, så hjælper vi dig.
   
 • Jeg har betalt for medlemskab, men jeg er ikke sikker på, at jeg har tilmeldt mit barn korrekt. Hvad skal jeg gøre? For at tilmelde dig et børn og teen dansehold, skal du oprette en profil med dit barns data og betale for årligt medlemsskab. Du skal først betale for det årlige medlemskab og derefter registrere dit barn til en danseklasse. Du får en kvittering pr. mail, når du har tilmeldt dig korrekt. Hvis du har lavet en fejl eller ikke er sikker, skal du skrive en mail til info@elstudio.dk.
   
 • Hvad gør jeg, hvis mit barn er syg og ikke kan deltage en dag? Vi kan desværre ikke refundere, hvis man er syg en dag, eller af en anden grund ikke kan deltage i undervisningen.
   
 • Må man komme med ind til undervisningen som forælder? Vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, så derfor må forældre ikke være med inde i lokalet. Det er kun på holdende for de helt små børn på 2-4 år, at det er tilladt. 
   
 • Jeg vil gerne opsige mit barn. Hvad gør jeg? Læs mere under "Betaling for vores børnehold" her.  

OBS: Vi forbeholder os retten til at nedlægge et hold, hvis der ikke er mindst 10 deltagere. 
 
Har du nogle former for problemer i forhold til tilmelding, så skriv endelig til os på info@elstudio.dk eller ring +45 20 98 74 77.

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere