Coronapolitik og opdateringer | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Svar fra DGI, på vores spørgsmål og coronapas, mundbind og afstandskrag, vi har lige som mange andre foreninger haft svært ved at tyde de nye retningslinjer, her kommer deres svar

Der er i praksis ingen restriktioner i øjeblikket for almindelige foreningsaktiviteter  – bortset fra, at alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet; dog IKKE under idrætsudøvelsen.

Der er altså ikke noget krav om at deltagerne skal fremvise coronapas for at kunne deltage, ligesom der heller ikke noget forsamlingsloft eller arealkrav.

Men der er selvfølgelig stadig nogle anbefalinger om at bruge sin sunde fornuft, og du kan altid holde dig opdateret om DGI’s aktuelle anbefalinger på: https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/corona-hvad-anbefaler-dgi

I er således som forening også velkommen til på egen hånd at supplere mundbindskravet med f.eks. en opfordring til, at alle deltagere sørger for at lade sig teste på forhånd (uden at I tjekker det); at de bliver væk, hvis de har symptomer; at de møder frem omklædte, at de holder afstand i det omfang, det er muligt; og at forældre afleverer og henter børnene udenfor dansesalen. Mange af disse ting sidder dog allerede solidt på rygraden af de fleste (må man gå ud fra). I er som forening som sagt, kun forpligtet til at stille krav om mundbindet, men ikke coronapas.

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere