Cuban Latin Summer Camp 2023 | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

CUBAN LATIN CAMP PÅ IDRÆTSHØJSKOLEN BOSEI

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

 

latin,salsa, bachata

 

CUBAN LATIN CAMP PÅ IDRÆTSHØJSKOLEN BOSEI

UGE 31: SØNDAG 30 JULI. - LØRDAG 5 AUGUST 2023

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

Vi byder velkommen til en fantastisk camp med masser Latin dans bla. Salsa, Bachata,Son, Rumba og Reggaeton mm.

På denne camp er der 3 forskellige Salsa niveauer: Let Øvet, Øvet, Meget Øvet

I forhold til Bachata niveau, behøves man ikke at kunne danse det på et øvet, meget øvet eller masterclass niveau for at kunne deltage i uge 31, der vil også være open level undervisning. Hvis man er på et andet niveau i Salsa, end de 3 ovennævnte, så har vi flere niveuer at vælge mellem på vores camp i uge 30, som også finder sted på højskolen. Der er rabat på 1000 DKK, hvis man tilmelder sig begge camps, og mulighed for at blive på højskolen, mellem de to camps. 

Det første gang i flere år vi har to camps i træk, men da vi nu et par år i træk, har haft venteliste på den første uge, udvider vi med en uge mere. Denne uge har vi plads til 100 deltager, da vi samme uge også har dance camp for kvinder, med andre stilarter dernede. Hvor de også er ca.100 deltager. De to camps er helt delt op.

Så er du til Latin, så det her det sker, kom og få en masse inspiration i din sommerferie. Få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og dans en  masse skøn dans. Campen finder sted på Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø. Vi har afholdt Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for flere niveauer. Alle kan deltage, både singler og par. 

Der er 5 timers daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. Undervisningen foregår i 3 forskellige sale. Udover en masse skøn undervisning, er der også foredrag, og fester om aften. 

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

 

UNDERVISNINGEN

Undervisningen er meget intensiv, om formiddagen bliver der undervist i hold så det er de samme man er på hold med hver dag, og om eftermiddagen, er det workshops, hvor man kan vælge mellem en masse forskellige stilarter. Se program længer nede.

Vi gør det sådan, at man danser på samme hold om formiddagen med forskellige underviser, og om eftermiddagen når vi har workshops, er det valgfrit hvilke instruktør og workshops man vælger, man kan skifte hver dag, som det passer en bedst. 

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner, men også med en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på den samme niveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Summer Camp er noget for dem.

 

UNDERVISERNE PÅ CAMPEN

Alle vores instruktører er super professionelle og blandt de bedste i verden.

Vores underviser på denne camp er: Danger Rodriguez Perez, Marielkis Hernandez, Seo Fernandez, Eneris Mulgado Veitia, Yunaisy Farray, Alexander Carbo, Yuni Oviedo Robertson, Demis González Miranda. Samt musiker: Tony Moreaux Charon, Henri Benítez Hourrutinier, Jaime Herrera mf.

 

TILMELD DIG OG PRISER HER 

 

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn/develop your Salsa and Bachata dancing skills. Definitely worth checking out!!"

"ElStudio and Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

OPHOLD PÅ IDRÆTSHØJSKOLEN

Salsa Sommer Camp finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk beligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted, er absolut det bedste til dags dato. 

FACILITETER PÅ BOSEI

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

PLADSER

Der er plads til 80 deltagere der overnatter på værelser, samt 20 teltpladser, man skal selv medbringe et telt, eller camper. Der kan ikkev trækes strøm inde fra højskolen, så man skal selv have det med hvis man skal bruge strøm og ikke en generator som lamer. 

Ud over dette er plads til 80 deltager mere på campen, men de pladser er reserveret til vores women camp som vi afvikler sideløbende.  

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagkursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. 

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk

PROGRAM FOR HELE UGEN

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 15.00-18.00.  Vi giver dig besked en uge før hvornår du skal ankomme, det nemlig vigtigt man ankommer på samme tid, som dem man er på hold niveau med.

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00: Social Dance

 

Undervisning mandag til fredag


*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med billige priser.

Kl. 08:30 - 09:30: Morgenmad

Kl. 09:30 - 09:45: Morgenmøde 

Kl. 9:45 - 11:30: Undervisning i Salsa 

Kl. 11:30 - 11:45: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:45 - 13:00: Undervisning i Bachata, Salsa eller Men og Lady Style

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden eller gå tur i den smukke skov og natur ved skolen)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 16:10: Kort eftermiddagsmøde 

Kl. 16:10 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Reggaeton, Salsa (Men/ Lady Styling) Bachata (Men/ Lady Styling) samt andre stilarter som: Son, Rumba, Afro Cubansk Dance, Moderne Afro og meget mere. Der vil være 10 min. pause kl. 17:00.

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 18:00 - 24:00: Baren er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:30: Foredrag: Hver anden aften har vi forskellige oplæg: 

Kl. 21:00 - 24:00: Salsa og Bachata social dance og baren er åben (festaften fredag til kl. 03:00)

Der er en lang pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af, tage på stranden (som ikke er lagt derfra), nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

I år kommer der til at være hele to store festaften både tirsdag og torsdag hvor lærerne vil lave shows og animation. Fredag har vi gallaaften med animation. Der vil være DJs og frit dansegulv begge aftener.

Afslutningsfest fredag d. 4. august 2023

Vi afslutter om fredagen med et stort festarrangement. Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken/prisen for  Camp deltagerne. Gæster der ikke deltager i Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. 

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

 

Lørdag er afrejsedagen

Kl. 09:00 - 11:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

TILMELD DIG OG PRISER HER 

 

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.

>

 

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere