Dansehold udenfor børn & voksne | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Dansehold udenfor 

Nu tilbyder ElStudio dansehold for voksne udenfor! Man behøver ikke at have danset hos os før for at tilmelde sig. Man skal ikke vise coronapas når det er hold udenfor. Der er ingen testkrav. Vi holder os til alle myndighedernes retningslinjer. 

Medlemskab og betaling

Hvis du ikke er medlem i forvejen eller ikke har en profil hos os, så skal du først oprette en hurtig profil her og herefter betale medlemsskab her inden du kan tilmelde dig holdet. Holdene betales med abonnement. Grundet covid-19, er holdene på max 50 deltagere. Man binder sig for en måned ad gangen. Skriv til os på info@elstudio.dk inden den 1. i måneden når du ønsker at afmeldes et hold. Du betaler ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at tilmelde dig.

Prøvetimer

Hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet kan du købe en prøvetime. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Inden du køber en prøvetime, skal du først oprette en profil. Efter du har oprettet en profil skal du logge ud. Køb prøvetime herefter ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at prøve og nederst på siden "køb prøvetime", log ind og betal for prøvetimen. 

Prøvetimer kan ikke kan ikke byttes eller flyttes til en anden dag. Hvis du har købt en prøvetime og ikke kan komme, så skal du købe en drop in time næste gang for at kunne komme på det pågældende hold. 

HOLDSKEMA med dans udenfor

Vores hold udenfor finder sted i en skolegård på Nørrebro - Blågårds Skole - hvor man står og danser (gemt væk fra gaden).

 

DANSEHOLD 

Torsdag  Blågård Skole, i skolegården på højre side af gaden  (Starter den 29. juli til den 2. september) 

17.00-18.00: Afrobeat med Alexandra (open level)  Tilmeld dig her (426U)

Torsdag  Blågård Skole, i skolegården på højre side af gaden  (Starter den 29. juli til den 2. september) 

18.00-19.00: Hip Hop (Girly) med Nancy (open level)  Tilmeld dig her (455U)

Torsdag  Blågård Skole, i skolegården på venstre side af gaden 

19.00-20.00: Girly Hip Hop med Nancy (open level)  Tilmeld dig her (457U)

 

 

 

 

Holdtilmelding

7 weeks of unlimited training on adult classes
Start dato:
Slut dato:
Pris: 2100 DKK
6 weeks of unlimited training on adult classes
Start dato:
Slut dato:
Pris: 1800 DKK
5 weeks of unlimited training on adult classes
Start dato:
Slut dato:
Pris: 1500 DKK

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere