Lady Styling | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Lady Styling Salsa (for kvinder): På disse hold er det de kvindelige bevægelser, stil, hofter, holdning og skuldre, som er i fokus. Man kan overføre mange af disse bevægelser til sin pardans efterfølgende, eller hvis man danser alene.

Lady Styling Salsa og Reggaetón (for kvinder): Vi mixer Lady Styling Salsa og Reggaetón, så man kan overføre alle bevægelser til den sociale dans. Der undervises i forskellige koreografier med en masse feminine bevægelser. Vi arbejder med bevægelser fra hofter, holdning og skuldre.

Lady Styling Salsa og Bachata (for kvinder): Hvis du er en mere erfaren salsa social danser, kan du være interesseret i Bachata lady styling også. På dette hold mixer vi elementer fra Lady Styling Salsa og Reggaetón holdet, sammen med Bachata trin og bevægelser.

Lady Styling Salsa Showhold (for kvinder): Er en sammenblanding af Lady Styling Salsa Moves, jazzballet og elementer af funk, som sammensættes i koreografier. Den cubanske Cabaret-stil, som er en meget sensuel og feminin danseform bliver også inddraget lidt. Alle bevægelserne danses med en løftet holdning. Her er den meget åbne og udadrettet energi altafgørende for dansens udtryk.

Læs mere og tilmeld dig vores lady styling hold her

Tilbage til stilarter

Lady Styling

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere