Mini Salsa Camp den 5-9 Juni | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

mini salsa camp

 

Salsa og Bachata Camp (Kun for begynder) på Idrætshøjskolen Bosei fra den 5-9 juni med Magnus og Charlotte fra ElStudio 

Da vi i år ikke har et niveau som hedder begynder på vores store Cubanske Camp sidst i juli, laver vi denne skønne mini Camp i starten af Juni. Vil du efterfølgende danse mere og har du deltaget på denne eller andre begynder kurser, kan du godt deltage på den vi har i juli, som vi også afholdes på højskolen.

Beskrivelse af denne Camp fra 5-9 Juni:

Er du klar til at dykke ned i den Cubanske salsas fortryllende verden, helt fra bunden? Du får også mulighed for at dyrke andre danse stilarter, såsom den populære bachata dans, så det her det sker.

Dette kursus er et unikt samarbejde mellem ElStudio og Bosei Idrætshøjskole, som byder dig velkommen til dette 5-dages danse eventyr, som henvender sig til begyndere. Dette højskoleophold er din unikke chance for at blive introduceret til danseverdens glædesfyldte univers, kombineret med de bedste højskoletraditioner. Alle aldersgrupper kan deltage, og man behøver ikke have en dansepartner for at tilmelde sig.

Over fem inspirerende dage, vil du få muligheden for at danse på forskellige tidspunkter af dagen. Vi starter som sagt helt fra begyndelsen, gradvist bygger vi op så alle får et solidt fundament af trin og bevægelser. Vores passionerede instruktører Magnus og Charlotte vil stå klar til at guide dig gennem hvert eneste trin, på en sjov, støttende, lærerig måde, så alle får en rigtig god oplevelse.

Dette ophold handler om mere end blot at lære at danse. Det er også en invitation til at blive en del af et unikt fællesskab, møde nye mennesker og dele oplevelsen af at lære noget nyt sammen. Du vil blive en del af et miljø, hvor hver dag byder på nye uforglemmelige oplevelser, både på dansegulvet og i de mange andre højskoleaktiviteter. Udforsk dit kreative og fysiske potentiale med sport, kunstneriske workshops og hyggelige aftenarrangementer, alt imens du er omgivet af smuk natur.

Tag chancen og lad din indre danser komme til udtryk, du er i sikre hænder hvor der er plads til at være dig. Der venter en verden af rytme, bevægelse og varme fællesskaber. Er du klar til at tage skridtet og træde ind i en verden, hvor glæden ved dansen er i centrum? Så tilmeld dig allerede nu.

Glæd dig til at:

- Lære at danse fra bunden.

- Opleve glæden ved dans og musik i et fællesskab.

- Møde nye mennesker og knytte varige venskaber.

- Nyde en unik blanding af danse og traditionelle højskoleaktiviteter.

- Udforske dit kreative og fysiske potentiale i inspirerende omgivelser.

Tilmelding til denne mini camp sker via dette link Der er begrænset pladser så skynd dig ind og reserver din plads. Mænd kan stadig tilmelde sig uden at skrive først. Er du kvinde, og du ønsker at deltage og har du ikke selv en tilmeldingspartner af modsatte køn, så kan du skrive til os på info@elstudio.dk   for at høre om der er plads, så skriver vi til dig med det samme når der er ledigt, vi prøver hele tiden at have en ligelig fordeling af mænd og kvinder. 

OBS! Hvis du efter dette intensive kursus kunne tænke dig at danse mere, så du nu klar til den store Cubansk Camp som ElStudio og Cubakultur afholder i uge 30 på højskolen, kan man som sagt ikke være helt begynder, men det vil du heller ikke være efter de her dage, hvis du vil med der, så skal du tilmelde dig det hold som hedder improver, som er det som kommer lige efter et begynder hold. Du kan læse mere her: https://elstudio.dk/cuban-salsa-camp

Vi glæder os til at danse med dig

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere