Salsa | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Lær at danse Salsa hos ElStudio 

Man behøver ikke en partner på disse hold, på vores beginner og improvers hold, kan man danse sammen uden at skifte partner hvis man kommer i par.

Cubansk Salsa : På disse hold bliver der undervist i ÆGTE cubansk salsa, lige som den bliver danset i Cuba og undervist i på den Nationale Danseskole LA ENA. Alle hold starter med en let opvarmning. Man lærer alle de cubanske trin og drejninger i forhold til holdets niveau. Der vil på holdene også blive arbejdet med rytmeforståelse, hvorved man bliver bedre til at finde takten i salsamusikken. Vi lægger også vægt på, at manden lærer at føre, så damen kan læne sig tilbage og lade sig føre.

Cubansk Salsa og Rueda de Casino: Er Cubansk Salsa pardans, som bliver danset i par i en cirkel, hvor man efter hver drejning og figur skifter partner. I Cuba danser ALLE rueda - både børn, unge, voksne og ældre.

Salsa Moves (det ikke en pardans): Er Salsa på linje, hvor man står ud for spejlet og arbejder med trin (foodwork) og kroppen (bodymoves), som man efterfølgende kan overføre i sin pardans, hvis man har lyst. Der bliver ud over Salsa også inddraget elementer af: mambo, cha cha cha, rumba og afro-cubanske danse. Det er sjovt, og alle der kan salsa eller en anden form for dans kan deltage.

Læs mere og tilmeld dig vores salsa hold her

Tilbage til stilarter

Salsa

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere