Salsa Camp Weekend | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Salsa Camp Weekend

FREDAG 5. - SØNDAG 7. FEBRUAR 2021

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjææand, Denmark

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og deltag i en intensiv salsa weekend ved Præstø, nær København. Alle kan deltage, både singler og par. 

Kom med til en skøn dejlig Salsa Weekend. Få ny inspiration, og lær nye mennesker at kende. 

Der kommer til at være 5 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let Øvet, Øvet og Meget Øvet.

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Undervisningen

Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværk, om ikke Salsa Summer Camp er noget for dem. Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle får løbende danset med en masse forskellige. Dog kan man på vores begynder hold vælge kun at danse med sin egen partner.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, har kunnet danse efter forløbet er slut. :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vi altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne på campen

Bliver offentliggjort senere!

Vigtig info: Ligesom de foregående år, vil vi bede alle om at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder)

Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede. Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, som er kønsinddelte.

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn / develop bachata dancing skills. Definitely worth to check out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

Ophold

Salsa Sommer Camp finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi har fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk belligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og et enkelt år på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted er absolut det bedste sted til dags dato. 

FACILITETER PÅ BOSEI

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

PLADSER

Der er plads til 100 deltagere på denne Salsa Camp Weekend. 70 sovende gæster fordelt på 30 dobbeltværelser, og 10 enkeltværelser, samt 30 dagskursister.

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.

Vi bestræber os altid på at få antal kvinder og mænd til at gå op, så der er en ligelig fordeling. Hvis vi kan se, at der er et lille overtal af kvinder, sætter vi tilmelding for kvinder i bero, indtil at vi kan se, at det udligner sig. Derefter åbner vi op for tilmelding af kvinder igen.

DELTAG SOM DAGSKURSIST

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. 

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk


Program

Der er 5 timers undervisning lørdag, og 3 timers undervisning søndag. Social dansefest fredag og lørdag aften.

Fredag aften er der ankomst

Alle ankommer til skolen/Check-in mellem kl. 17:00-19:00

Kl. 19:00-20:00 Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00 Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00 Salsadans (her bliver alle vejledet til hvilket niveau, de skal danse på i ugens løb)

Program lørdag

08:30 - 09:30 Morgenmad

09:45 - 10:00 Morgenmøde (i salen)

10:00 - 11:30 Undervisning

11:30 - 11:45 Frugt og juice

11:45 - 13:15 Undervisning

13:30 - 14:30 Frokost

14:30 - 15:30 Fritid og afslapning (her er det muligt at købe dansesko)

15:30 - 16:00 Kaffe og kage

16:00 - 18:00 Undervisning

18:00 - 19:30 Fritid og afslapning

19:30 - 20:30 Festmiddag. 

21:00 - 02:00 Afslutningsfest. (Dette er et åbent arrangement, hvor jeres venner, familie og lokale beboere også kan deltage. Se under priser og tilmelding, det er også muligt at overnatte).

Der er en stor pause midt på dagen, så man har tid til at slappe af, tage på stranden, eller tage ind til byen.

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver et salsadiskotek, så alle kan træne det, som de har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig billig bar og tager Mobile Pay.

Søndag er afrejsedagen

09:30 - 10:30 Morgenmad/ brunch
10:30 - 12:00 Undervisning

12:00 - 12:15 Frugt og juice

12:30 - 14:00 Undervisning

14:00 - 15:00 Frokost

15:00 - 16:00: Tjek ud fra værelserne

 

Vi åbner op for tilmeldinger d. 1. oktober 2020!

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere