Latin Hold Udenfor | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Salsa & Latin hold udenfor 

Nu tilbyder ElStudio latinhold udenfor! Man behøver ikke at have danset hos os før for at tilmelde sig. Man skal ikke vise coronapas når det er hold udenfor. Der er ingen testkrav. Vi holder os til alle myndighedernes retningslinjer. 

Man skal have en partner for at tilmelde sig et latinhold (undtaget Salsa Moves Solo hold), så man danser med den samme hver gang.

 

Medlemskab og betaling

Hvis du ikke er medlem i forvejen eller ikke har en profil hos os, så skal du først oprette en hurtig profil her og herefter betale medlemsskab her inden du kan tilmelde dig holdet. Holdene betales med abonnement. Grundet covid-19, er holdene på max 50 deltagere. Man binder sig for en måned ad gangen. Prisen for udendørs hold er 240 kr. Du betaler ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at tilmelde dig. 

Ved tilmelding til indendørs latin hold (når vi må være indenfor igen)

Hvis du på et senere tidspunkt tilmelder dig vores latinhold, vil du blive bedt om at betale medlemskab igen. I så fald skriv til os på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig 100 kr. for medlemskabet da du allerede har betalt en gang ved at tilmelde dig vores udenfor latin hold. Vi bruger to forskellige systemer, (et til dansehold + udenfor hold og et til latinhold) som er uafhængige af hinanden og derfor bliver man bedt om at betale 100 kr. endnu en gang når man vil tilmeldes vores almindelige (indendørs) latinhold. 

Prøvetimer

Hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet kan du købe en prøvetime. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Inden du køber en prøvetime, skal du først oprette en profil. Efter du har oprettet en profil skal du logge ud. Køb prøvetime herefter ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at prøve og så på "tilmeld prøvetime" og log ind og betal for prøvetimen. 

Prøvetimer kan ikke byttes eller flyttes til en anden dag. Hvis du har købt en prøvetime og ikke kan komme, så skal du købe en drop in time næste gang for at kunne komme på det pågældende hold. 

HOLDSKEMA med dans udenfor

Vores hold udenfor finder sted i en skolegård på Nørrebro - Blågårds Skole - hvor man står og danser (gemt væk fra gaden).

LATINHOLD 

Mandag Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

18.00-19.00: Latinmix med Pia (kvinder) (open level)  Tilmeld dig her (Holdnr. 101U)

19.10-20.10: Salsa med Pia (Intermediate) Tilmeld dig her  (Holdnr. 151B)

20.15-21.15: Salsa med Pia (improver) Tilmeld dig her  (Holdnr. 152B)

 

Onsdag  Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

17.00-18.00: Salsa Moves Solo Tilmeld dig her (Holdnr. 300U)

18.10-19.10: Salsa Intermediate/Advanced Tilmeld dig her (Holdnr. 303U)

19.10-21.00: Social Dancing (Gratis for medlemmer*) Ikke medlemmer betaler 20 kr. via mobilpay 57574

*Opret dig som medlem her 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere