Latin Hold Udenfor | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Salsa & Latin hold udenfor fra den 7. April

Nu tilbyder ElStudio latinhold udenfor! Man behøver ikke at have danset hos os før for at tilmelde sig.

Man skal have en partner for at tilmelde sig et latinhold, så man danser med den samme hver gang.

 

Medlemskab og betaling

Holdene betales med abonnement. Grundet covid-19, er holdene på max 24 deltagere. Man binder sig for en måned ad gangen. Prisen for udendørs hold er 200 kr. Du betaler ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at tilmelde dig. Hvis du ikke er medlem i forvejen, så skal du først betale medlemsskab inden du kan tilmelde dig holdet. Du betaler for medlemsskab her. OBS! De hold, der starter den 19. april koster 100 kr. resten af april måned. 

Ved tilmelding til indendørs latin hold (når vi må være indenfor igen)

Hvis du på et senere tidspunkt tilmelder dig vores latinhold, vil du blive bedt om at betale medlemskab igen. I så fald skriv til os på info@elstudio.dk og vi vil refundere dig 100 kr. for medlemskabet da du allerede har betalt en gang ved at tilmelde dig vores udenfor latin hold. Vi bruger to forskellige systemer, (et til dansehold + udenfor hold og et til latinhold) som er uafhængige af hinanden og derfor bliver man bedt om at betale 100 kr. endnu en gang når man vil tilmeldes vores almindelige (indendørs) latinhold. 

Prøvetimer

Hvis du gerne vil prøve et hold inden du beslutter dig for, om du vil gå fast på holdet kan du købe en prøvetime. Du kan købe så mange som du vil, bare du ikke har prøvet holdet før. Du behøver ikke betale medlemsskab for at købe en prøvetime.

Prøvetimer: 60 kr. 

Inden du køber en prøvetime, skal du først oprette en profil. Efter du har oprettet en skal du først logge ud. Køb prøvetime herefter ved at klikke på "tilmeld dig her" ud for det hold du ønsker at prøve og så på "køb prøvetime" og logger ind og betaler for prøvetimen. 

Prøvetimer kan ikke kan ikke byttes eller flyttes til en anden dag. Hvis du har købt en prøvetime og ikke kan komme, så skal du købe en drop in time næste gang for at kunne komme på det pågældende hold. 

HOLDSKEMA med dans udenfor

Vores hold udenfor finder sted i en skolegård på Nørrebro - Blågårds Skole - hvor man står og danser (gemt væk fra gaden).

LATINHOLD 

Mandag (starter den 19. april) Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

18.00-19.00: Latinmix med Stine (kvinder) (open level)  Tilmeld dig her (Holdnr. 101U)

Onsdag (starter den 14. april) Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

17.00-18.00: Salsa Moves (solo) Tilmeld dig her (Holdnr. 300U)

Onsdag (starter den 7. april) Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

18.00-19.00: Salsa Intermediate Tilmeld dig her (Holdnr. 303U)

19.00-20.00: Salsa Advanced Tilmeld dig her (Holdnr. 304U)

Onsdag (starter den 14. april) Blågård Skole, skolegården på højre side af gaden

20.00-21.00: Salsa Beginner Tilmeld dig her (Holdnr. 305U)

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere