Online Dansehold for Børn | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Nu har vi Online Dansehold for børn hos ElStudio!

Du kan tilmelde dig når som helst, også selvom sæsonen er startet. Man binder sig kun for en måned ad gangen eftersom vi afventer regeringens udmeling om vi må åbne op igen. 

For at tilmelde dig et hold, skal du oprette en profil og betale et årligt medlemskab. Hvis du allerede har en profil og betalt medlemskab, logger du ind for at tilmelde dig de enkelte hold. 

prisen for online børnehold er 100 kr. pr hold pr måned. MAN BINDER SIG FOR EN MÅNED AD GANGEN. Hvis du tilmelder dig efter den 15. i måneden betaler du halv pris. Skriv til info@elstudio.dk, HVIS du ØNSKER AT BLIVE AFMELDT.
Tilmeld dig flere hold og opnå rabat

Få rabat hvis du tilmelder dig flere hold. Skriv til os på info@elstudio.dk efter du har tilmeldt dig mere end et hold og vi vil refundere 50 kr. til dig.

Selve online undervisningen foregår i Zoom, hvor vores underviser sender live og gemmer optagelserne, så man kan gå tilbage og øve sig når man vil. Tilmeld dig senest kl. 13 på dagen og du vil senest to timer inden undervisningens start modtage en kode, som du skal bruge når du skal tilgå undervisningen på Zoom. Husk at tjekke dit spam filter. Hvis tilmeldingen sker efter kl. 13 på dagen for undervisningen, så skal man vente til næste uges undervisning.

OBS: Pt. virker "Log in med Facebook ikke", så opret profil på normal vis.

OPRET EN NY PROFIL

BETAL MEDLEMSKAB

Betaling: For at deltage, tilmelder du dig ved at klikke på "tilmeld" ud for det ønskede online hold nedenfor. Herefter bliver du ført videre til betalingssiden. Efter du har betalt, klikker du på linket som står i beskrivelsen i din kvittering for at anmode om at være med i Facebook-gruppen. Så du kan danse med hjemme på stuegulvet. Vores underviser forklarer alt så du kan følge med. 

LÆS MERE OM PRISER, MEDLEMSKAB, HOLDSKIFT OG RABATTER UNDER PRISER OG MEDLEMSKAB

Problemer med at tilmelde! Så send med det samme, en sms på 20987477, så vi kan hjælpe dig, eller send en mail på info@elstudio.dk 

 
Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.
Der er desværre ingen hold under denne kategori pt.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere