Salsa Sommer Camp | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Salsa Sommer Camp

Uge 30: søndag 25. - lørdag 31. juli 2021

Destination: Idrætshøjskolen Bosei, Præstø, Sydsjælland, Danmark

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt Salsa Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, både singler og par. 

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne: når du først har prøvet det, garanterer vi at du bliver helt bidt af det :-)

Der kommer til at være 5 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let Øvet, Øvet og Meget Øvet.

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Der er 5 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. På denne camp har vi én stor camp med alle niveauer sammen. Undervisningen foregår i forskellige sale. 

Undervisningen

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba. Disse danse bliver kun danset om eftermiddagen, om formiddagen bliver der udelukkende undervist i Salsa.

Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværk, om ikke Salsa Summer Camp er noget for dem. Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle får løbende danset med en masse forskellige. Dog kan man på vores begynder hold vælge kun at danse med sin egen partner.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, har kunnet danse efter forløbet er slut. :)

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vi altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.

Underviserne på campen

Bliver offentliggjort senere!

Vigtig info: Ligesom de foregående år, vil vi bede alle om at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder)

Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede. Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, som er kønsinddelte.

OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.

Priser og tilmelding

Det siger tidligere deltagere: 

"Worth to experience - The best place to learn / develop bachata dancing skills. Definitely worth to check out!!"

"Cubakultur afholder Danmarks bedste danselejr hver sommer"

"El mejor Salsa Camp de Dinamarca - no te lo pierdas!"

 

Ophold på Idrætshøjskolen

Salsa Sommer Camp finder sted en times kørsel fra København på den flotte Idrætshøjskole Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø

Vi fundet denne fantastisk højskole, som kun ligger en times kørsel fra København. Fantastisk belligenhed og med de skønneste faciliteter. Sidste år var vores første år her og alle kursisterne var super glade for stedet! 

Vi har førhen hold campen på Møn Friskole, Rødkilde Teaterhøjskole og et enkelt år på Langebæk Kursus og Retreat Center - så vi har været en del rundt. Men dette nye sted er absolut det bedste sted til dags dato. 

Faciliteter på Bosei

Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger.

Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturskønne omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, en sø, fodboldbane, tennisbaner, mountainbike track mm. Der er kajakker til rådighed, og højskolen er desuden også nær strand. 

Som kursist kan man frit benytte alle faciliteter uden ekstra beregning. 

Pladser

Der er plads til 160 deltagere der overnatter. Der er 50 dobbeltværelser, og 43 enkeltværelser, samt 15 teltpladser (dog ikke store familietelte, ej heller campingvogn). 

Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.

Vi bestræber os altid på at få antal kvinder og mænd til at gå op, så der er en ligelig fordeling. Hvis vi kan se, at der er et lille overtal af kvinder, sætter vi tilmelding for kvinder i bero, indtil at vi kan se, at det udligner sig. Derefter åbner vi op for tilmelding af kvinder igen.

Deltag som dagskursist

Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen. Se priser her.

Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk

Program

Ankomst søndag 

Ankomst søndag mellem kl. 14.00-18.00. 

Kl. 19:00 - 20:00: Aftensmad

Kl. 20:30 - 21:00: Informationsmøde i salen

Kl. 21:00 - 23:00: Salsadans (her bliver alle vejledt i hvilket niveau man skal danse på i ugens løb)

Undervisning mandag til fredag
*Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko*

Kl. 08:00 - 09:00: Morgenmad

Kl. 09:15 - 09:30: Morgenmøde (i salen)

Kl. 09:30 - 11:00: Undervisning i Salsa og workshops. 

Kl. 11:00 - 11:15: Pause (frugt og saft)

Kl. 11:15 - 12:30: Undervisning i Salsa og Rueda de casino i små grupper, samt workshops.

Kl. 12:30 - 13:00: Undervisning for dem som har lyst til at optræde til afsluttende show. Mulighed for salsa practice og fri dans i samme tidsrum, for dem som ikke vil træne opvisning. (Kun torsdag og fredag) 

Kl. 13:00 - 13:30: Frokost

Kl. 13:30 - 15:30: Afslapning (evt. en tur til stranden)

Kl. 15:30 - 16:00: Kaffe og kage 

Kl. 16:00 - 18:00: Workshops. Vælg mellem Salsa, Men/ Lady Styling, Bachata, Reggaetón, Rumba, Afro-cubansk dans og musikundervisning

Kl. 18:10 - 19:10: Svømmehallen er åben  

Kl. 19:30 - 20:30: Aftensmad

Kl. 21:00 - 23:00: Aftenens Salsa diskotek (festaften fredag til kl. 24:00)

Der er en lang pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af, nyde svømmehallen, tage på stranden, nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.

Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som man har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig bar med rimelige priser og tager imod kontanter og MobilePay.

Afslutningsfest fredag d. 30. juli 2021

Vi afslutter om fredagen med et stort festarrangement med live musik. Program og links til tilmelding kommer op senere. Se sidste års program her på Facebook.

Dette er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage. Festen er inkluderet i pakken, for Salsa Camp deltagerne.

Gæster der ikke deltager i Salsa Campen, kan tilmelde sig til middag og fest med eller uden overnatning. Se priser her.

Vi anbefaler at købe billet i god tid. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding fungerer efter først-til-mølle princippet.

 

 

Lørdag er afrejsedagen

Kl. 08:00 - 10:00: Morgenmad/brunch

Kl. 10:00 - 11:00: Tjek ud fra værelserne

Priser og tilmelding

 

Vi åbner op for tilmeldinger d. 1. oktober 2020!

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere