Danse ferier | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Danse ferier

ElStudio arrangerer hvert år en række danse events. I år har vi tre danse camps på Idrætshøjskolen Bosei, en Salsa Sommer Camp,  Summer Dance Camp og Salsa, Bachata og Latin Sommer Camp 

Alle tre events er i juli/august 2023 og strækker sig over en uge. Dans på højskole, alle kan deltage. 

 

Cuban Salsa Camp 23.-29. juli 2023

Cuban Latin Camp 30. Juli - 5. august 2023

Summer Dance Camp 30. Juli - 5. August 2023

 

Cuban Salsa Camp 23.-29. juli 2023

På vores salsa camp får du intensiv salsatræning og inspiration samtidigt med at du møder en masse søde mennesker. Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt.  

Læs mere om Salsa Campen og hvordan du tilmelder dig

 

cuban salsa camp

 

 

Summer Dance Camp 30. Juli - 5. August 2023 for kvinder

Summer Dance Camp er for alle dem, der ønsker en aktiv sommerferie med masser af sjove aktiviteter, dans og sport. Der vil også være tid til afslapning. Tiden derimellem kan bruges på skovture, en tur til stranden og et besøg til smukke Præstø. Dette er en rig mulighed for at møde nye mennesker og få brændt en masse energi af.  

Læs mere om campen for kvinder 

Summer Dance Camp 2023

 

 

Cuban Latin Camp 30. Juli - 5. august 2023

Vi byder velkommen til en fantastisk camp med masser Latin dans bla. Bachata, Salsa og Reggaeton mm.

Det første gang i flere år vi har to camps i træk, men da vi nu et par år i træk, har haft venteliste på den første uge, udvider vi med en uge mere. Denne uge har vi plads til 100 deltager, da vi samme uge også har dance camp for kvinder, med andre stilarter dernede. Hvor de også er ca.100 deltager. De to camps er helt delt op. På denne camp er der 3 forskellige Salsa niveauer: Øvet, Meget Øvet og Masterclass 

I forhold til Bachata niveau, behøves man ikke at kunne danse på et øvet, meget øvet eller masterclass niveau for at kunne deltage, der vil også være open level undervisning. Hvis man er på et andet niveau i Salsa, end de 3 ovennævnte, så har vi flere niveuer at vælge mellem på vores camp i uge 30, som også finder sted på Idræsthøjskolen. Der er rabat på 1000 DKK, hvis man tilmelder sig begge camps. 

 

cuban latin camp

 

 

 

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere