Medlemsfordele og kontingent | ElStudio.dk Gå til hovedindhold

Medlemsfordele og kontingent

 

Da ElStudio er en forening er du automatisk medlem af foreningen, når du går på et af vores hold. Alle som går fast til dans på et ugehold hos os skal derfor også betale et årligt kontingent.

 
Medlemsskab

Et årligt medlemsskab løber fra januar - december og koster 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig. 

Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris på vores dansehold for voksne, når du tilmelder dig første gang. På vores børnehold skal du huske at betale dit medlemsskab, inden du tilmelder dig et hold for første gang. Medlemskontingentet dækker desuden entré til sommer-/juleafslutning, og for vores børnehold inkl. det desuden en t-shirt til nye medlemmere. 

Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dit kontingent, så læs mere her

Medlemsfordele

  • 20 % rabat på alle workshops
  • 20 % rabat på alle privattimer
  • Fri entré til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn får fri entré med 1 ledsager til vores sommerafslutning og juleafslutning
  • ElStudios børn får en T-shirt med ElStudio logo på til juleafslutning
  • Et nyhedsbrev fra os ca. en gang om måneden med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

(Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort)

 

Sygdom

I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet dit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer. Du kan læse mere om vores medlemsbetingelser her.


Holdskift

Hos os kan du altid skifte hold midt i en periode, hvis niveauet er for højt eller lavt, eller hvis stilarten er en anden, end du havde tænkt dig. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.
I tilfælde af, at et hold ikke kommer at stå, kan du ikke få refunderet for holdet. Men du kan skifte til et andet hold.

 

Børnehold - abonnementsbetaling

På vores dansehold for børn (1-15 år) har vi abonnementsbetaling, hvor du betaler et fast beløb per måned og binder dig fra den dag du starter indtil sæsonafslutning (dette har vi valgt at gøre indtil sommerferien 2019, som en forsøgsordning. Herefter går vi måske tilbage til noget der minder om vores gamle system, hvor man kan opsige sig efter 3 mdr.). 

Vi har 2 sæsoner på et år, som løber fra henholdsvis januar-juni og august-december, og vi holder sæsonafslutning den 15. juni 2019 og den 16. december 2019

Du kan starte lige, når du har lyst, også selvom perioden er i gang. Hvis du starter midt i en måned efter den 15., betaler du kun for en halv måned. Du betaler også kun for halvdelen af juni, august og december måned pga. sæsonstart og sæsonafslutning. 

 

Udmeldelse fra børnehold

Når du opretter et medlemsabonnement og tilmelder dig en børnesæson, så forpligter du dig til en sæson og kan ikke udmelde dig i løbet af sæsonen. Du kan altid starte i løbet af sæsonen og betaler kun for de resterende uger i sæsonen. Du kan frit skifte hold i løbet af sæsonen ved at skrive til info@elstudio.dk.

 

Voksenhold

Du betaler for én periode ad gangen - prisen og perioden står under hvert hold. Prisen svarer til, at det koster 60 kr. per gang at gå til dans hos os. Du kan starte lige når du har lyst, også selvom perioden er i gang. Du betaler kun for de resterende uger i den aktive periode. Der er taget højde for helligdage i priserne, så du kun betaler for de antal gange der er i en periode.

Vi har 2 sæsoner og 5 perioder på et år: sæsonen der omfatter A, B og C-perioderne løber fra årsskifte til sommerferien, og sæsonen der omfatter D og E-perioderne, løber fra august og frem til årsskiftet. Ved hver ny periode starter der også nye dansehold op.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte på et dansehold i den næste periode, skal du blot undlade at tilmelde dig et nyt hold når perioden stopper. Du kan frit skifte hold i løbet af periode ved at skrive til info@elstudio.dk.

Læs mere om vores betingelser her

Se mere om hvad vi kan tilbyde dig

Læs mere